Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

vineri, 31 august 2007

A venit toamna?

Am iesit pe hol. Un geam imens, de fapt doua, non-stop deschise. Vara e o bucurie sa privesti afara de aici, noaptea, spre dimineata si in zori. Miroase frumos, stelele stralucesc parca mai tare, pasarile canta neintrerupt, parca nici cainii nu mai latra atat de rau, iar vantul adie usor cateodata. La rasarit, cerul intreg e un imens curcubeu. Cand e furtuna, totu-i un vaj disperat, brusc, zmucit si impresionant... Totusi, trece.

Azi-noapte am inchis geamurile, era frig. Cerul era acoperit, lumina de jos se reflecta in norii compacti ca stralucirea zapezii iarna. Ce stele? Ce pasari cantatoare? Poate doar deja calatoare... Vantul nu adia, nici nu se isteriza, in schimb batea constant si monoton.

Cineva mi-a zis ca intotdeauna dupa Sf. Maria vara nu mai e vara adevarata. Asa sa fie? Si sa nu fi observat eu pana acum? Nu de alta, dar am impresia ca a venit toamna...

20 de comentarii:

Anonim spunea...

acopera-mi inima...
nu stiu cum reusesti intotdeauna sa-mi strecori un fior in suflet.uneori ma sperie parca de aceste sentimente si imi par atit de ireale.apoi inchid ochii si visez la tine,draga mea dalia...te vad,esti acolo!zburzi pe cimpul colorat,ca o mare de flori.esti desculta si iarba vrea sa iti sarute talpile.flashuri ireale parca.tu nu alergi,iubito.tu plutesti.un inger blond.albul tau pur ma orbeste,imi inteapa privirea curios de nesatula de miscarile tale divine.simt pe obraji amorteala lacrimilor de singe.acea raceala pe care o simteam la inceput s-a transformat intr-un suvoi de caldura ce-mi inunda intai inima,apoi rind pe rind fiece molecula a trupului meu pacatos.e bine acum,iubito.sint linistit,in siguranta.ca si cum norii m-ar fi cuprins cu totul intr-o imbratisare blinda,dar ferma.te privesc si nu ma pot satura.nicicind.
te urmez,cu forta si neinduplecarea abia pornitei furtuni.este vijelia sufletului meu.vezi si tu morisca de frunze aramii.nu te teme,divina mea copila,va trece.inchide ochii.sint soarele si luna.sint cerul si pamintul.sint iarba si petalele florilor peste care plutesti ca o adiere.nu-i aşa ca ai şchiopăta puţin,după aceea,de teamă să nu-mi striveşti sărutul?
stiu ca ne vom regasi.stiu asta precum stiu ca soarele rasare invariabil,intr-o renastere permanenta.
te ador,dalia.

Anonim spunea...

Oare pe ce lume traiesc actorii astia???
Aseara la Andrei Gheorghe, juniorul Florin Piersic nu stia in ce an vor fi urmatoarele alegeri generale si spunea ca n-a auzit niciodata de Norica Nicolai!!!

CĂLUGĂRUL TEOFIL spunea...

DALIA, CE SE INTAMPLA CU BLOGUL TAU ? CONSTAT CA S-A UMPLUT DE TOT FELUL DE DOBITOCI SINISTRI. UNUL DINTRE EI, CATALIN, CHIAR A DEZVOLTAT O FIXATIE PARANOICA IN LEGATURA CU MINE. UN ALTUL, DUPA CUM VAD, TE-A LUAT PE TINE IN VIZOR. DESPRE RESTUL CELORLALTI TEMBELI CARE MISUNA PRIN ZONA NICI NU ARE ROST SA MAI COMENTEZ.
TU ESTI STAPANA AICI, SI TU DECIZI CUM SA PROCEDEZI. EU DOAR TE-AM AVERTIZAT.

Anonim spunea...

pai cred ca admiratorul tau :) a continuat cel mai bine articolul tau ... eu nu prea stiu ce sa spun de toamna asta, dar da, ai dreptate: a venit in suflet , a venit in jurul nostru , a venit de aiurea si ... sincer, la cum se anunta ea ( oaspete neinvitat si un pic mai nerusinat :) ), ar cam trebui sa ne obisnuim cu ea... Oricum, mie imi place ploaia , deci sa ploua mai fratilor mult de tot... Vorba cantecului cantat atat de frumos de Florian Pitis : " Ploaia care va veni,/ Le va potopi pe toate... "

Anonim spunea...

(at) calugarul teofil:

ai mare dreptate,dar hotarirea e a daliei,nu crezi?
apropo,tu ai o pagina personala?daca da,mi-o poti spune te rog?

ps:dalia,mi-a placut ce ai scris.

Anonim spunea...

calugare,
fii rau! nu-i lasa sa scape! pac-pac! omoara-i,fir-ar ai dracu de derbedei. eradicheaza tu mizeria umana! doar sa incepi cu cine trebuie! TU ESTI ALESUL!

CĂLUGĂRUL TEOFIL spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
CĂLUGĂRUL TEOFIL spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

teo,
esti prea dragut.
multumesc inca o data!

Anonim spunea...

@ ralu:
*asl,pls

Madalin spunea...

oh, ce frumos:) data viitoare postezi si o poza te rog?

Dalia Pușcă Solon spunea...

Mada2, ai curaj sa vorbesti cu mine???? Dupa ce ai plecat fara sa spui???? Si eu care credeam ca-ti sunt amica:-)

Madalin spunea...

oh, ziua dormeam si noaptea aveam programul pe care il stii...:( am vrut sa te sun cand m-am intalnit cu mada, dar am concluzionat ca dormi, fiind in saptamana de lucru...oricum, mea culpa :(

Dalia Pușcă Solon spunea...

pai... ce sa mai zic... ne vedem peste vreo 7 ani:-))

Anonim spunea...

Draga mea Dalia,
Aruncă-ţi privirea leneşă dincolo de fereastră, să vezi cerul cum plânge. Aşa vei ştii cum arată sufletul meu cînd plânge dupa tine…
O privire mi-ar fi de ajuns…
Spune-mi că…

Garfield spunea...

ce e cu vremea asta, frate ?:))
dalia, baga si tu un post cu soare:) ca vad ca vremea te asculta:)

Dalia Pușcă Solon spunea...

n-aaaam vruuuut!!!!!! bag si cu soare, doar stai sa vad ce spun previziunile:-)

Garfield spunea...

ok:) mai am rabdare un pic:) daca nu, bag eu de zapada:ori la bal , ori la spital:))

Anonim spunea...

(at) marcelino:
72/F/LA
u?

Anonim spunea...

Saruta-mi ochii grei de-atâta plâns,

Doar sarutarea ta ar fi în stare

Să stinga focul rău ce i-a cuprins,

Să-i umple de iubire si de soare.