Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

joi, 16 august 2007

Pentru toti baietii sau barbatii:-)

Pentru toti baietii sau barbatii care vor sa afle si sa inteleaga, in cazul in care nu stiau deja... Chirila are mare dreptate aici, daca vorbim despre o femeie normala. E drept ca mai sunt si cateva comentarii ale post-ului care pun si alte probleme, dar faza cu "atentia" e destul de adevarata.

16 comentarii:

c spunea...

daca vorbim de o femeie normala.si nici in cazul asta nu e usor sa o intelegi.vorba celui cu hieroglifele.generalizind la nivelul de teorie,e destul de valabil.sa-mi fie cu iertare.

adi_ocs spunea...

Dalia, da, Tudor are dreptate, numai ca, din pacate, opinia lui este super minoritara in RO si nu numai. Uite aici http://www.gabrielacretu.ro/lectura-obligatorie.html
un link cu o questie tulburatoare.Si daca nu te mira prea mult, afla ca e copiat din varianta italiana a dictionarului...Trist!

Garfield spunea...

nu e minoritara deloc parerea lui tudor. ca sunt si oameni ce gandesc altfel, e adevarat. dar minoritara??
pai ceea ce spune tudor este stiut de orice om normal la cap, cu minime cunostinte de psihologie. omul, fiinta sociala, are nevoie de atentie, protectie, siguranta, liniste sufleteasca data de anturaj. omul are nevoie sa interactioneze. sa socializeze. intre o femeie si un barbat aceasta interactiune se interfereaza cu nevoia de sex. dar asta e altceva. nu se inlocuiesc una pe alta.
sa oferi ceva unei femei, cum ar fi tandrete, gesturi blande etc este firesc si nu vad altfel cum... repet, daca vrei doar sex, nu vorbim de relatie ci de satisfacerea unei nevoi. asadar , tudor le amesteca un pic, dar are dreptate in mare.

sunt multe de spus, dar nu vreau sa acaparez "scena"... voiam doar sa spun ca nu e deloc minoritara, nici in romania nici in lume poarerea lui tudor... nu mai luati exceptiile drept regula... zic eu...

Dalia Pușcă Solon spunea...

Catalin, daca am putea pune in practica teoria, poate ar disparea "hieroglifele"?
Adi, am citit... Trist:-(

c spunea...

da,cu siguranta!si omg,ce de mai bine ar fi asa...!dar nu prea putem,nu-i asa?eh,si ca sa-mi dau iar cu umila,consider ca sint si cazuri,putine probabil,zicem noi,cind lucrurile stau si invers.adica,lets get real,or mai fi si baieti pe lumea asta care or merita de la viata fete minunate.dar aspectele astea se trec cu vederea de obicei,pe premiza ca "barbatii ie porci".in fine.stii cum e...iubesc femeia!dar sa fie femeie,nu o tentativa.doar pt ca are o gaura anatomica in plus,asta nu o face "femeie".aia presupusa initial...

Anonim spunea...

nelu'
da mai...
pana cand oamenii nu vor intelege ca fara Binecuvantarea Lui Dumnezeu,nu exista legatura fericita intre barbat si femeie,or sa curga rauri de lacrimi si cerneala,tone de intrebari si vesnice suspine.
tipul de relatie (cuplu) descris de Chirila e cel al desfranatilor care aleg sa fie impreuna in primul rand pentru a face sex,atractia sexulala fiind hotaratoare in apropierea celor 2.
Nefiind Binecuvantati prin taina Cununiei,cei doi tineri,inselati de vrasmas,vor avea impresia ca se iubesc.
dupa o perioada de timp tensiunea sexuala dintre cei doi se va fi consumat si in locul ei nu va ramane nimic pentru ca pentru ca ceea ce i-a legat a fost superficial.
grasul burtos si jovial nu e o solutie,e mai mult o rezolvare provizorie .femeia trista care nu mai iubeste si nu se mai simte iubita,are impresia ca nu mai este frumoasa,are impresia ca nu-i mai trebe' sex,dar peste o vreme patima o sa-si ceara drepturile foarte violent.burtosul zambaret,bine asezat,plin de experienta si experiente,o abureste pe femeie ca-i frumoasa,are timp sa-o asculte,o ridica-n slavi...etc
spaima femeii ca nu-i frumoasa a trecut.
final:ori femeia se va culca in continuare cu amandoi pe ascuns(burtosul cu preludiul,iar tinerelul fiind tigrisorul"combinatie de top")si se va avanta pe culmile desfraului.
ori va renunta la tinerel si va trai cu burtica o perioada,dupa care se va satura si de preludiul mosului si va pleca din nou in cautarea fericirii care,in mod cert nu-i va aparea in calea pe care a apucat-o.
-ce incepe prost se termina si mai prost.!
de asta nu-i bun sexul inainte de casatorie.in felul asta stii bine ce ai langa tine sau ce leaga cuplul(sexul sau cumintenia,altruismul,bunatatea etc.),eviti desfranarea si robirea mintii cu amintiri sexoase.sexul o sa vina si el la timpul lui.
e foarte importanta atractia sexuala dar nu trebuie sa fie principalul motiv pt. care doi tineri sjung sa fie impreuna.
Dragii mei:),toate aceste intrebari,situatii care se perpetueaza la nesfarsit,vor deveni amintire daca vom respecta modul de viata Crestin Ortodox,unde postul are rostul lui(se refera si la sex),Taina Nuntii are rostul ei.de asta nu-i bine sa traim dupa capul nostru.
Inchei cu o mica istorioara:
2 tineri se iubeau extrem de mult atat de mult incat s-au casatorit.se intelegeau foarte bine,trezeau invidii pentru cat de bine se intelegeau.atat de mult se iubeau incat faceau sex in fiecare zi,dimineata inainte de a pleca le serviciu,seara cand se intorceau faceau iarasi sex.Si dupa 3 ani s-au despartit subit si fara sanse de impacare.abuzurile,excesele de orice fel nu duc la nimic bun.infranarea prin post are rostul ei,restabileste legatura dintre B si F ,o intareste.Familia crestina va fi fericita in veci respectand poruncile Lui D-zeu.
aceasta istorioara o gasiti mai bine redata in cartea "Tinerii si sexualitatea,Danion Vasile"
o alta carte care face lumina printre suspine este "Cartea Nuntii,Danion V"le gasiti si online la http://www.sfaturiortodoxe.ro/
eu le-am citit si am capatat invatatura buna.multora le-au fost de folos-forumurile o dovedesc.
Dahlia,chiar daca o sa consideri ca nu merita postat comentariul(poate n-am fost obiectiv sau am trancanit pre' mult)),macar arunca tu o privire pe aceste carti sau pe site si da-ti o parere...is curios :)http://www.sfaturiortodoxe.ro/nunta/index.htm

imi place Blogu'
cu bine

Anonim spunea...

nelu'
pentru adi_ocs
de ce-i tulburatoare chestia de pe link?
e o stare de fapt care s-a transmis atavic.
e firesc sa fie asa.
vrei sa reinventam lumea?!va fi vai de noi atunci...
femeia in primul rand e Mama.
barbatul are timp sa fie primar prefect,presedinte etc.dar femeia in primul rand tre' sa aiba timp sa fie MAMA.
o femeie care e si presedinte nu mai poate sa fie si Mama,iar barbatul e dator sa-i ofere ragazul si privilegiul asta(de-a fi Mama).
Barbatul e capul ,iar femeia e trupul...asa e lasat de Dumnezeu.
doar nu vrei sa fii condus de picioare?
capul fara trup e incomplet si invers.barbatul e capul dar femeia e trupul si inima barbatului,iar un cap oricat de inteligent ar fi ,fara inima,fara nici o exagerare ...este SEC.
asa ca femeile sa nu se mai simta discriminate,ca n-au de ce.
Femeile Crestine nu-si pun astfel de probleme.Iar barbatii Crestini isi vad lungul nasului.
va recomand o carte a Sfantului Ioan Gura de Aur,"Problemele vietii"
o sa vedeti cate raspunsuri gasiti la multe intrebari contemporane.

Arctic fox spunea...

Dalia, hai sa fim seriosi. Chirila este un mitocan cu pretentii de intelept, in lumina proverbului cu prostul fudul. Lucrurile astea se fac, nu se posteaza. Hai, in acelasi timp, sa recunoastem ca o femeie satisfacuta sexual nu-si va parasi barbatul indiferent cum s-ar purta acesta. Daca vrei exemple, n-ai decat sa cauti in orice arhiva TV. Nu este nevoie de a exprima trivialitati, pentru o falsa masca de om lipsit de prejudecati care spune adevarul. Trivialitatile nu fac altceva decat demonstraza ca individul pe care tu il dai exemplu are acelasi univers cu mitocanul pe care tocmai el il blameaza.

Dalia Pușcă Solon spunea...

O sa am niste comentarii si eu, dar trebuie sa plec putin...:-)

c spunea...

ei na!hai,comenteaza-ma! simte-te ca la tine ;).
daca tot ai dat apa la moara...baga mare!zboara puiule,zboara!
aaa,si evident ca marea atentie nu se masoara in cm.asta daca e sa vorbim despre subiect...daca nu,atunci adio voua nesatulelor,nimfomanelor,curvelor!
ce facila e reductia!
altfel,in alta ordine de idei...numai masculi pe aici.sa nu ne imprietenim...ar fi dureros de usturator...a se intelege ca fetele deja sint la cheliosii-burtosi-intelegatori-blinzi_in_gesturi?

adi_ocs spunea...

@ nelu anonimu

exact abordari de genul asta conduc la perpetuarea stereotipurilor de genul ”femeia sa stea la cratita, barbatul conduce, barbatul e intelept, bla, bla”. si ca sa nu vorbim in teorie, uita-te si tu pe statistici sa vezi cate femei sunt batute de catre ”sotii intelepti”, uita-te care e venitul mediu comparat intre femei si barbati si alte din astea. e vorba de realitate, nu de vorbe goale. daca era dupa ”crestinii” ca tine, femeile n-ar fi votat nici acum. basca sa apara cazuri atat de ciudate ca finlanda cu presedinte femeie si peste 40% din membrii parlamentului femei, sau germania cu angela merkel cancelar. ba mai mult, sunt sanse sa vezi si culmea puritanismului , SUA conduse de o femeie, Hillary Clinton. Te asigur ca toate se descurca si in postura de mama. Ar trebui sa-ti pui niste intrebari serioase legate de interpretarea textelor crestine, asa incat sa realizezi ca ortodoxismul nostru este ”cam ” discrimintoriu cu femeile, in timp ce catolicismul si protestantismul nu. mai degraba ne asemanam cu islamul. asa ca mai gandeste-te inainte sa arunci insulte din astea asupra genului feminim. singura diferenta dintre cele doa genuri tine de forta fizica. mental, s-ar putea chiar sa stam mai prost, noi, barbatii

Dalia Pușcă Solon spunea...

Diablero, sa spui ca o femeie satisfacuta sexual nu-si va parasi barbatul, ca o teorie general valabila, e ca si cum ai spune ca o femeie abuzata fizic de sot nu-l va parasi niciodata daca-l iubeste... E aiurea sa dam verdicte din astea, nu crezi??? In post-ul "mitocanului" - cum ii zici tu, era vorba de ceea ce are nevoie o femeie si era doar o parere a lui, cu care eu sunt de acord. Si crede-ma ca eu, cel putin, n-o sa stau niciodata cu cineva doar pentru ca ma satisface sexual si atat!!!!
Cat il priveste pe Chirila, din cate il cunosc eu si din cum stiu ca s-a schimbat in ultimii ani, nu l-as caracteriza ca mitocan.

Arctic fox spunea...

N-am spus ce ai face tu... am spus ca exista o groaza de exemple date de voi, de televiziuni, care sustin cee ce am spus. Apoi, sa subliniez ceva: nu exista bine si rau, alb si negru sau chestii d astea. Un politist bun este un hot la fel de bun; totul este sa acceptam faptul ca universurile noastre interioare pot duce in directii total opuse. Ce vreau sa spun: cand tragi concluzii privind ce-i lipseste unei femei, ai ceva carente aici, de care probabil esti constient. Il consider mitocan pentru felul in care s-a exprimat. Dalia, imi este greu sa cred ca un asemenea individ, care musteste de aroganta, importanta de sine, este in stare sa ofere afectiune, siguranta si chiar... p***.

Dalia Pușcă Solon spunea...

Lasa felul cum s-a exprimat. Si noi ne exprimam cateodata in feluri foarte diferite, din motive diferite. El cred ca a vrut sa atace direct felul in care e atacat subiectul oricum, mereu, adica in acel fel si cu acele cuvinte... Comentariul lui valentin ionescu e cel mai potrivit pt. post-ul lui Chirila, in opinia mea. Lasa semnatarul articolului. Si, da, ai dreptate, nimic nu e doar alb sau negru.

Arctic fox spunea...

Tocmai pentru ca respect partenerii de discutie de aici, te respect pe tine, nu pot sa ma manifest oricum as dori, in stil de descreierat, numai sa arat ca nu am limite si sunt, chipurile, un om liber, dezinhibat. La fel si pe site-ul meu. Nu pot scrie orice, oricum. Totul se face gandindu-ne si la cei din jurul nostru. Oricum am incheiat discutia despre acest individ, mi se pare ca deja ii acord(am) prea multa atentie. Da, Valentin Ionescu are dreptate. Si nu pot lasa defel semnatarii. Ceea ce spunem sunt, intr-un anume fel, amprentele noastre.

Anonim spunea...

sa zicem ca x este o femeie normala.nu a existat, nu exista si nu va mai exista in tot universul o femeie ABSOLUT IDENTICA cu x.dintr-o multime de x y z... femeie normala?definitia cuvantului normal se schimba din clipa in clipa, la fel cum se schimba valorile in viata unui om.(sezand tropaind vagon metrou piata romana)