Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

marți, 7 august 2007

Declaratie

Am cautat intotdeauna sa ma implic in tot felul de munci care sa includa intr-un fel si artisticul. N-am renuntat niciodata la partea asta a felului meu de a fi. N-am crezut, la inceput chiar n-am vrut sa prezint stiri sau sa lucrez intr-o redactie de stiri.
Am ajuns insa nu doar sa inteleg necesitatea si utilitatea "jurnalismului" obiectiv, dar chiar si pe ale aceluia "subiectiv", atunci cand e ingurgitat de oameni care pot si stiu sa discearna.

Apreciez opinii derivate din fapte concrete si chiar din instinctul sau bunul simt al unui muritor de rand. Dar de la opinii, la injurii, invective si afirmatii vulgare, grobiene (putin spus), nesustinute de probe, cu si despre tot felul de categorii sau profesii umane, observ ca pe internet drumul este destul de scurt si mai putin cenzurat sau reglementat.
Apreciez si rebelii cu sau fara cauza sau nebunii regelui, care expun sau deconspira adevaruri istet si cu har, dar... observ ca si "nebunii" sunt impartiti in bufoni si in smintiti.
Iar, daca vorbim doar de oameni care n-au ce face si se amuza scriind tot felul de aberatii, atunci observ o data in plus ca si "natangia" poate fi de mai multe feluri.

Vorba colegului si prietenului meu de la actorie (daca el este cel care a comentat, se stie singur), in cazul in care voi mai gasi mesaje ciudate, acuze fara dovezi si vorbe urate, fara sens, nu ma vor mai interesa. Nu vreau sa jignesc pe nimeni si nici nu acuz nefondat. Imi doresc insa mentinerea unui anumit nivel de exprimare. Oamenii se pot "dojeni" si mai putin "colorat"!!!

Reglementarea sau cenzura(cum vreti sa le numiti) sunt activate de acum mult mai serios, prin moderarea comentariilor. Oricine are placerea si nevoia sa scrie, o poate face oricand. Dar, daca insulta si calomnia au fost dezincriminate in noul cod penal, atunci pe blogul meu imi rezerv eu dreptul sa le acuz, sa le controlez si sa le "inchid". Chiar daca nu se refera nominal la cineva anume.

12 comentarii:

Dalia Pușcă Solon spunea...

Catalin, n-am publicat comentariul tau, asa cum m-ai rugat. Si...nu era vorba despre tine. Cat priveste parerile in contradictoriu sau antipatiile fata de persoane, nu ma deranjeaza! Doar exprimarea mai putin "otodoxa" ma deranjeaza:-)

Dalia Pușcă Solon spunea...

aaah. si..nu sunt vedeta. In tara asta au fost si sunt vedete Irina Loghin, Angela Similea, Comaneci, Hagi si Ceausesu:-) hahahhaha ...tocmai mi-a venit o idee de leapsa!

c spunea...

apreciez gestul. ;)
chip in taci

c spunea...

deci esti un fel de ceauseasca in devenire.vedeta mai e si ion dolanescu,la a carui vedere ai senzatia ca e mort de 3 zile.

Dalia Pușcă Solon spunea...

Iarta-ma. Pe unele le mai si public! Sa nu creada lumea ca vorbesc singura:-)

c spunea...

nu ca ai fi prea departe...hehehe ;)
a,uitasem sa iti zic,ca si explicatie,in precedentul "de dinainte".rugamintea era in scopul de a nu da prilejul transformarii blogului in loc de porcaiala,caci e o treaba mare si cu fudulia unora.
jucati-va leapsa pina v-o veni rau,tot handreea marin e cea mai valabila.asta e mai vedeta decit dumnezeu.si va fi si mai valabila cind o sa aduca pe lume plodul.parerea mea.poti sa te **** in ea?!

c spunea...

"Am cautat intotdeauna sa ma implic in tot felul de munci care sa implice intr-un fel si artisticul"
dracu',tocmai ce te laudam.ma faci de ris.

Dalia Pușcă Solon spunea...

ce te nemultumeste?

c spunea...

repetitia "implicarii".
[nu era o rautate din partea mea...]

Dalia Pușcă Solon spunea...

aaaaaaaa....scapare...intr=adevar, nu m-am prins. Cum nici tu n-ai observat-o din prima, nu?;)

Dalia Pușcă Solon spunea...

si cuvantul din primul comentariu era "ortodoxa":-))

c spunea...

de ortodoxa n-am mai zis,ca as fi fost prea asa...
si da,n-am remarcat din prima...
se mai intimpla si la case mai mari :)