Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

joi, 9 august 2007

Cum suna telefonul tau?

Paraschivescu este apreciat, hulit, iubit, urat sau indiferent unora, dar - stiti cum e- totusi, citit de multi. Si de mine.
Turcescu (se) intreba in Dilema Veche (nr.178) daca "Tu iPhone?" si observa "nevoia" unora de a fi primi-posesori ai unor minuni tehnologice, poate nu doar dintr-un capriciu, ci deja ca un mod de viata.
De modul asta de viata, care include imperativ telefonul mobil se leaga si Paraschivescu in articolul de azi din EVZ, "Tonuri si oameni".
A observat ceea ce poate toti am gandit cat de cat la un moment dat. Cu totii ne-am minunat la auzul unor sonerii de mobile sau ne-am enervat sau am devenit brusc interesati sau doar ne-am amuzat sau pur si simplu am aplicat o stampila pe posesor.
Ma intreb cati dintre noi am ales tonurile sau melodiile telefoanelor pentru ca intr-adevar ne place cum suna si ne reprezinta? Si cati am facut un exercitiu ipocrit de imaginatie si am decis sa alegem ceea ce "ar da mai bine" la "look".
Mai sunt si unii carora nu le prea pasa cum suna telefonul tau sau al lor. Cred ca ei sunt ceva mai normali si mai putin "chinuiti". Cinste lor!:-)

13 comentarii:

john doe spunea...

Cool.Cum suna al tau?

Dalia Pușcă Solon spunea...

Al meu? O combinatie:-)

Madalin spunea...

my2c: nevoia de prim posesor e ceva fantastic:) si normal...e ca si cum ai dori sa te duci la un spectacol de teatru sau film la premiera...nu pot sa uit cand stateam la Star Wars la coada la 12 noaptea cand incepea prima proiectie....sau cand aparea un joc nou si stateau geek-ii la coada cu cortul...super...nu e fitza, doar pasiune:) ....in legatura cu telefonul, eu ash intreba mai degraba "unde suna telefonul" , spectacolul de 3 telefoane pe masa m-a bulversat, nu am vazut in nici-o tara asa ceva...cum se face ca tocmai cand te asezi la o cafea, astepti n telefoane importante si trebuie sa etalezi telefoanele?

john doe spunea...

Uite, al meu este Nokia si suna 'Dreampool'.Al tau,Dahl? O combinatie cu ce,sau,cu cine? :-)

Dalia Pușcă Solon spunea...

Necunoscutule, eu ma refeream la altceva si cred ca stii bine asta:-)

Dalia Pușcă Solon spunea...

Mada2, etalarea este mai mult decat pitoreasca...Pe de alta parte, imi aduc si eu aminte de o copilarie in care stateam cu orele la cozi sa prindem bilete la Liceenii... Dar intre pasiunea pentru Star Wars si nevoia unora de a se afisa la orice premiera de film si teatru este o diferenta numita "snobism".

Anonim spunea...

deci glumiti sper... sa nu imi asortez eu tricoul meu cu Han, chilotii cu Obi-wan si ciorapii cu Chewwie la un foarte frumos ton polifonic din Star Wars??? EREZIE!!

Garfield spunea...

salutare....
adevarul este ca treaba asta cu tonul de apel este reala.. in aproape 99% din cazuri (am exceptat din start pe cei ce folosesc mobilul doar pentru stricte necesitati -adik nici nu stiu cum se schimba melodia de apel...), cum spuneam, 99% din oameni isi seteaza o melodie care ii defineste- constient sau nu...
e de ajuns sa ii studiezi atent comportamentul si vei observa legatura... un om mai linistit nu isi va pune house pe telefon, iar un tip mai "smucit" va avea o melodie mai saltareata, sau mai alerta...

deci, bun postul daliei...
iar despre snobii aia cu telefoane, am eu un post pe blogul meu...

in rest... cu bine, salutari dalia... te admir mult...

CĂLUGĂRUL TEOFIL spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Dalia Pușcă Solon spunea...

Toate comentariile fara legatura cu subiectul postului, in care se aduc jigniri unor oameni si se fac acuzatii fara dovezi, vor fi refuzate de moderator. Blogul meu nu este un loc de defulare, propaganda politica sau de promovare a altor bloguri, al caror continut se duce in zona descrisa mai sus. Asa cum nu este nici locul ideal pentru teribilisti care vor sa se amuze. Este ultima explicatie pe care o mai dau. Observ ca cei in cauza nu vor sa inteleaga sau nu pot. Multumesc pentru atentie.

c spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

al meu e cu jagajaga e mijto nu? siai sa ramai la mata flacau.....

c spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.