Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

luni, 5 noiembrie 2007

Povestiri despre "The Day"






Oana si John, foarte frumosi. Si in stare sa valseze cum se cuvine. Poze relevante, la victor CIUTACU. Invitatii, de asemenea misto. Mai greu cu valsul, aici ma includ si pe mine. Nunta, cu tot cu Palatul Mogosoaia si bisericuta de acolo, superba! Distractia, cum n-am mai avut parte de mult. Mai ales ca nici acum nu stiu ce zicea preotul...:-)) Era ceva cu supunere??? LOL
Unii s-au indeletnicit cu imortalizatul de instantanee, dupa cum puteti observa intr-un alt palat, al lui SUTU. De la el de pe blog am furat si eu poze (asadar, sunt recidivista:-).

Alina, MONIKA, Sanda, Nadia si Dalia, niste "tovarasici"(cum ar spune John:-) care s-au dat peste cap sa-i faca Oanei o surpriza-sincron. Dupa intensitatea aplauzelor, se pare ca ne-a cam iesit rostogolul... Filmuletul tumbelor nu mi-a parvenit inca, dar il astept cu nerabdare. Oricum, ghidusia merita urmarita in episodul viitor:-).

Later edit: Era sa uit sa amintesc ghidusia suprema. O lupta acerba si grea pentru deposedarea mirelui de consoarta... Diversiunile n-au avut succes, pana si nasul a pus un umar la complot, dar tot nimic. Intr-un final previzibil, dar mai ales vizibil, mirele si-a urmarit neputincios mireasa indepartandu-se... Sau cel putin asa mi-au povestit sursele. La scurta vreme, inocentul nas, oricum obligat sa-si rascumpere fina, face public un sms primit: "M-au rapit. Nu este o gluma. Ajutor 1111". S-a constituit celula de criza, care s-a manifestat in principal printr-un dans nebun...Unde a fost intre timp "furata", vedeti pe blogul ei.

Alte poze, doua pagini intregi si comentarii de ras, AICI. Dar si AICI.

3 comentarii:

Oana Dobre-Dimofte spunea...

Te iubim mult (da trei ani de acum incolo nu mai zic nimic, daaaa?), iar sincronul vostru a fost cea mai tare chestie pe care am vazut-o la o nunta. EVER! Ati fost INCREDIBILE!

Anonim spunea...

Dansati bine, va miscati natural:)

Dalia Pușcă Solon spunea...

da, noi suntem toate talentate, blonde si destepte!:-)