Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

sâmbătă, 28 iulie 2007

Cat de adevarat e ca...

adesea ii subapreciem, ii tratam cu indiferenta sau mare rautate, fara manusi si menajamente pe cei care ne iubesc si, culmea, pe care ii iubim cel mai mult???
Si, daca vreodata o facem constient si in interesul lor, de cele mai multe ori modul asta de comportament ne intra in sange si uitam sa ne mai debarasam de el. Merge si asa, ne suporta, ne inteleg. Ne mai trezim din cand in cand si gasim motive. Daca nu cu ei, atunci cu cine sa ne isterizam, pe cine sa ne descarcam? Cu cine sa fim NOI insine, fara masca ipocriziei? Doar ca si NOI asta e tot o forma fatarnica a propriului "eu".
Asa ca...iertare, iubitii mei prieteni. Va iert si eu pe voi!:-)

2 comentarii:

c spunea...

mda.misto zis.
asa mai vii de acasa ;)

Anonim spunea...

intotdeauan ma bucur cand mai aud sau vad ca cineva constientizeaza acest lucru.

cred ca suntem asa din cauza telurilor si viselor pe care le aveam de urmarit.depinde si de persoana.adesea ne enervam pe persoanele dragi,nu le acordam maxim de atentie.si suntem superficiali.pana la urma cred ca fericirea vine din relatia cu oamenii si nu neaparat ca reusim profesional.

si mie mi se intampla de multe ori sa fiu rautocios din faptul ca nu constientizez pe moment ca cineva vrea sa imi faca un bine.

imagineaza-ti ce ar fi daca fiecare dintre noi am zambi si ne-am respecta......peste tot pe strada,in trafic....oameni fericiti,care zambesc....

pana la urma suntem muritori si nu stim cand va fi acea clipa asa ca ar trebui sa ne bucuram pentru ca ceea ce avem acum e un lux care nu e de durata.

o 2 problema pt care suntem asa e faptul ca nu suntem recunoascatori pe deplin cu ce avem........vrem tot timpul mai mult....

cu siguranta o sa trecem prin astfel de momente cand suntem asa in viata insa cred ca trebuie sa incercam sa i facem fericiti pe oameni d suflet din jurul nostru.asa p neasteptate..sa ne cerem scuze cand gresim si sa i intelegem.

stiti cum e :) o putem continua asa pana uitam d noi cu sfaturi si idei..sunt multe cazuri,sfaturi,idei....

dar daca totul sar putea reduce in ceva scurt cred ca ar trebui sa stim ca pentru a fi fericiti trebuie sa iubim si sa punem suflet
in tot ce facem,cat dam atat primim d la viata.


asa ca prieteni! haide-ti sa ne mai si distram!

do what you want....