Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

luni, 9 iulie 2007

Fratilor, mai sunt multe? I'm really confused!

Global warming myth 4

5 comentarii:

sulc.us spunea...

Statele Unite ale Americii s`a demonstrat a fi (dupa studiile care sunt in favoarea incalzirii globale) cea mai mare producatoare de emisii de dioxid de carbon.

In prezentarea asta ne este aratata opinia specialistilor de la NASA asupra incalzirii globale, ei spunand ca de fapt aceasta nu exista. Insa ce este NASA? Oare NASA nu reprezinta Statele Unite ale Americii? Daca unii specialisti au interesul sa zica, ca exista efectul de incalzire globala, oare alti specialisti (NASA) nu au interesul sa zica inversul?

Toti putem sa facem conspiratii globale si puntem sa creem teorii cum ca Dumnezeu exista sau nu, insa efectele actiunilor noastre se vad in natura. Eu ma uit in jur si vad o ignoranta aproape totala.
Tinem mortis sa ne omoram planeta si implicit pe noi.

PS: Nu fac parte din nicio organizatie non-profit sau profit. :)

Dalia Pușcă Solon spunea...

Esti sigur ca studiezi pt bac? Sau era doar o transpunere intr-un personaj fictiv????:-)

sulc.us spunea...

Da da. De fapt am personalitate multipla, ca tot vorbea Oana de asta. ;)

Bacu` s`o dus, urmeaza facultatea din toamna.

Dalia Pușcă Solon spunea...

La 18-19 anii tai, daca nu ai personalitati multiple:-), gandesti super! Spune-mi ca mai sunt si altii ca tine...:-)

sulc.us spunea...

De fapt modul meu de exprimare si ideile pe care le am stau in spatele unui plan maret de impresionare a persoanei tale si care o sa aibe ca finalitate adaugarea ta in lista mea de Y!M.

Ce diabolic ma simt cateodata! >:)

Acuma serios vorbind, cu siguranta ca mai sunt si altii ca mine si ca tine, insa degeaba. Eu unul ma simt de multe ori strain aici si vreau sa traiesc in tara mea, Romania si nu intr`o tara a increzutilor, imbuibatilor, smecherilor si a oamenilor care au inteles democratia ca fiind un privilegiu al lor. Insa deja asta e alta discutie, deja suntem off-topic vizavi de videoclipul cu inexistenta incalzirii globale si putem vorbi cand vrei tu in privat despre alte chestiuni off-topic. :)