Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

duminică, 8 iulie 2007

Cum calatoreste gandul… Sigur nu cu avionul!

Inchid calculatorul. Ma linistesc. Sunt bucuroasa! O sa am primul concediu adevarat in trei ani. Sa adorm… Tari straine, soare, seninatatea turistului oaspete in nebunia cotidiana a altor parti, nu ale lui. Detasare…Drum…Cu avionul!!!
M-am trezit!

Cu avionul? Iar? Prima, a doua oara, de bucurie ca pleci, uiti, esti in transa. Te tot duci. A treia oara incepi sa te uiti in jur prin aeroport... Ala pare ciudat, alalalt e cam...arab... Nuuuu, era un italian cu radacini de prin sud sau era mai iberic asa? Nu conteaza cum arata! Paranoia! Nu-i de ajuns ca, suspendat in aer, oricum simti o nesiguranta constanta, mai ai acum si grija celorlalti pasageri. Asa-ti trebuie daca gandesti prea mult, daca te uiti la stiri si citesti ziare.

Si daca n-am mai da nicio stire despre tot felul de atentate ? Ma intreb cu cat s-ar diminua la un moment dat? Ca, pana una-alta ce au castigat "genialii" care le pun la cale, in afara de atentia noastra a tuturor si insamantarea noastra a tuturor cu teroare si paranoia ? Din punctul meu de vedere au cam castigat ceea ce doreau sa castige: niste neliniste ! Ah, si niste... combustibili fosili ? Gimme more global warming !!!!!

Go to sleep, Dalia, eventual with the flow :-) sau chiar with the wind, doar nu cu avionul

Niciun comentariu: