Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

sâmbătă, 22 decembrie 2007

Lista de Craciun si Pfuuu... 2 in 1

Desene animate(caruia nu-i stiu numele adevarat) mi-a trimis de mai multa vreme o leapsa. Mai potrivit decat acum nici n-ar fi sa-i si raspund, nu? Mi-e teama ca nu stiu sigur ce vreau sa scriu, insa...Adica nu am o lista in minte inca.
Pe de alta parte, Bogdan ar vrea sa caut, sa gasesc, sa enumer ce ma enerveza, ma agaseaza sau nu e propriu unui spirit curat al Craciunului... O sa incerc si asta, desi acum mi-e totul extrem de indiferent. Ce ziceti de abordarea asta? Mi-e indiferent!
De cativa ani deja, Craciunul vine 2 in 1... Cu bune si cu rele, cu traditii si modernitate, cu profunzime si mediocritate, cu reculegere si isterie, cu folos si fara utilitate, cu mult consum si cu multe economii, cu bogatie si conturi pe zero sau in minus....
Probabil de asta incepe sa-mi fie indiferent.

7 comentarii:

Desene Animate spunea...

@ Dahl
sa-ti fie Craciunul acesta cel mai frumos de pana acum. din inima mea un zambet.Pa Dahl!

citatepeperete@yahoo.com spunea...

Sa stii ca nu esti singura...am observat starea asta la multi altii, inclusiv la mine. Nu stiu care e cauza sau daca e bine sau nu. Ai reusit sa exprimi ceea ce simt si eu:).
P.S. Articolul a fost scris intre doua live-uri?;;) Eu m-am trezit azi de dimineata pe la 5, fara sa vreau; te-am vazut si m-am gandit ca nu am mai trecut de mult pe aici. Te-am urmarit dupa care am adormit la loc:)

Laura Cătuneanu spunea...

Yap...si eu cred la fel in legatura cu Craciunul. Nu e numai despre miracole, sarbatoare, cadouri, bucurii...asa il stiam in copilarie. Cand nu aveam griji si nici ochi sa vad ce se intampla in lumea asta. Desi incerc, totusi, sa las nenorocirile si partile urate deoparte, macar la sfarsit de an, macar in zilele astea in care orasele sunt pline de luminite pe strazi, in vitrine, pe la ferestre...Si sa cred, eu in mintea mea si in gandul meu, ca lucrurile se pot schimba in bine. Poate chiar sa contribui si eu la asta...Sarind de la una la alta, nu pot sa nu-ti marturisesc ca iti apreciez stilul de abordare si prezentare a stirilor. Se observa:) Si e de bine! Zic eu, o "fatuca" din presa sibiana:)

Dalia Pușcă Solon spunea...

@desene animate: de ce imi spui "pa"?:(

Dalia Pușcă Solon spunea...

@catalin: articolul a fost scris intre doua live-uri;)
@laura: multam' de aprecieri:)

c spunea...

asa....
si?!

Desene Animate spunea...

@ Dahl
Din obisnuinta, nu e de tot :)