Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

marți, 25 decembrie 2007

Sa traiesti cum visezi!

Sa traiesti cum visezi mi-a urat cineva, candva. Mi s-a parut cea mai frumoasa si potrivita urare, pentru mine cel putin! Dar n-ar strica nimanui, cred!

2 in 1 sau nu:), Sarbatori magice, dragii mei "cititori"!

13 comentarii:

c spunea...

craciun fericit la rindu-ti! ;)

Garfield spunea...

Craciun Minunat si tie, Dalia:)

Anonim spunea...

Stimata domnisoara Dalia Pusca,

Sunt Mihaela Gongu, eleva in clasa a IX-a a Colegiului National "B.P.Hasdeu". Pe 15 decembrie v-am vazut la cea de-a 140-a aniversare a colegiului nostru. Zilele trecute am descoperit blogul dumneavoastra si am vazut imaginile si comenturile despre Hasdeu, gandurile in jurul lui „Fata, am baut o bere dimineata, iti dai seama, ma duc binedispusa la scoala” etc. Aceste lucruri m-au incurajat sa va scriu.
De mai multa vreme muncesc din greu – dar cu mare placere – impreuna cu inca patru colegi si cu profesorul de istorie, la un proiect despre Internet ca modalitate moderna de a calatori, de a depasi frontierele clasice (...de a crea alte frontiere?); incercam sa „mergem” (sa analizam realitatea) de la varstele mici – gradinita, 1-4 – pana la cei mari, parinti, profesori (dam chestionare, luam interviuri etc.). Ne-am facut, de curand, si un blog http://netulnostruceldetoatezilele.wordpress.com/ si ne bucuram sa vedem ca, desi nu suntem inca multumiti de el si incercam sa-l facem mai bun, avem multi vizitatori.
Stiu ca sunteti foarte ocupata, dar faptul ca aveti un blog (vorbeati acolo despre generatia noastra, despre accesul nostru liber la informatie de orice fel, despre „sentimentul responsabilitatii” care va viziteaza in raport cu noi:) dar si amintiri frumoase despre Hasdeu, m-a incurajat sa-mi incerc sansa. Ne-ati ajuta foarte mult daca ne-ati putea spune, in doar cateva randuri (de cand cu proiectul, chiar stim ce inseamna sa fii ocupat si sa n-ai vacanta!…), in ce mod simtiti ca reusiti sa comunicati prin acest blog (sau in general pe Net). Daca va intereseaza sa ramana mai degraba privat (in sensul pe care il permite Internetul, adica legat de preocupari personale) sau il priviti mai ales prin prisma statutului de persoana publica.
Nu va ascundem ca mai ales acest statut ne-a indemnat sa va scriem, pentru ca dumneavoastra ati putea vedea comunicarea, navigarea, depasirea frontierelor pe Internet altfel decat noi (de pilda, ca persoana publica depasiti mai usor barierele care ne separa de persoane necunoscute, ca om de presa aveti o anumita viziune despre „navigarea” spre informatie etc.).
Va rog sa ma scuzati pentru indrazneala si va multumesc mult!
Si pentru ca v-a placut asa mult urarea, va dorim si noi, in aceasta a doua zi a Craciunului, sa traiti cum visati!
Mihaela

Desene Animate spunea...

A trecut, dar oricum multa fericire, oricand, oricum! :)

ttt spunea...

pai atunci sa se implineasca urarea :p ... si inca o urare: la cat mai multe posturi!

c spunea...

http://thekickback.com/rickroll/batman.php?titlename=/my_pics_02


sa ai motiv sa ma bombani :D

Anonim spunea...

Craciunul a trecut, dar iti urez Un an nou plin de impliniri!

Unknown spunea...

Implinirea viselor iti doresc! La Multi Ani!

Dalia Pușcă Solon spunea...

multumesc tuturor pt urari!

Dalia Pușcă Solon spunea...

iar celor carora nu le-am raspuns le promit ca o voi face in curand...

citatepeperete@yahoo.com spunea...

Stii ce vreau eu!? Vreau melodii cantate de tine:) crezi ca poti sa-mi dai?;;)

Anonim spunea...

Stimata domnisoara Dalia Pusca,

Trecusera doar cateva zile de cand postasem pe blogul dumneavoastra si am citit mesajul in care anuntati ca veti raspunde celor care v-au scris. Acest lucru ne-a dat curaj.
Va rog sa imi scuzati indrazneala, insa, impreuna cu ceilalti colegi, ne aflam sub o teribila presiune a timpului.
Mai sunt doar 10 zile pana cand vom fi nevoiti sa finalizam lucrarea, iar parerea si experienta dumnavoastra ar conta foarte mult pentru noi.
De aceea ar insemna foarte mult daca ne-ati putea scrie cateva randuri.
Va multumrsc foarte mult!
Mihaela Gongu

Dalia Pușcă Solon spunea...

Mihaela, cu parere de rau pt intarziere, o sa incerc sa onorez cererea voastra cat de curand.