Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

vineri, 7 decembrie 2007

Fata, am baut o bere dimineata, iti dai seama, ma duc binedispusa la scoala.

La piticu, link spre mine... Ma duc si eu sa vaz ce e... Si vaz. Interesant. Citesc si eu comentariile. Si ma apuca rasul brusc atunci cand citesc comentariul urmator: "e normal ca fiecare generatie sa ti se para mai ciudata…dar nu asa depravata"
Dupa ce mor de ras, ma apuca sentimentul responsabilitatii. Noile generatii au o mare libertate de acces la informatie de orice fel, de oriunde si se manifesta, exprima la fel de liber sau libertin... Dar nu cred ca sunt mai depravati decat oricare dintre noi, in raport cu timpurile in care am crescut:)

Si, pana la urma, eu stau linistita. Pana unde credeti ca va scadea varsta la care isi vor da "pantalonii" jos? La gradinita si la cresa se presupune ca nu stiu sa citeasca, nu inteleg ce-i "aia"... si nici necesitati prea multe nu le provoaca hormonii...hahaha...Si nu se spune ca oricum cei mai importanti sunt cei sapte ani de acasa?
Depinde acum si care generatie o creste pe urmatoarea in astia sapte ani...:))

7 comentarii:

Garfield spunea...

Daca cineva te-ar ruga sa ii dai 3 motive pentru a gandi frumos, care ar fi ele?

Leapsa de weekend in cautare de motive… Scrie si… Da mai departe…

Have fun !

Garfield spunea...

si apropo de post: avem de-a face cu o noua generatie sau de-generatie? ... doamne fereste... :((

ne ducem la vale si e vale abrupta.. deci re-pee-deeee... :((

Desene Animate spunea...

Ei hai! copiii din romania au nevoie de oameni care sa-i inteleaga si sa-i ajute in descoperirea talentului creativ (si asta cat mai devreme).
Sunt o generatie noua, fumoasa, mult mai incisiva si da, e drept, poate mult mai sensibila decat a noastra.

Anonim spunea...

adica praf?
bahto delo

Anonim spunea...

am uitat sa itzy zic PAAAAAAAAAAAA...k poa t supery p mineeee

che spunea...

sunt si copii normali. sa stii ca tot ce au invatat a fost invatat de la parinti. gandeste-te la cum va arata generatia copiilor copiilor vostri.

Anonim spunea...

Eterna discutie moderna despre generation gap ;)) ... E poate relevant ca, dupa "arderile" de rigoare, aceiasi adolescenti "nebuni" (ma rog, marea parte) devin oameni-cutiutze, cu jobuletze, cu copilashi si cu stresuri provocate de acestia... unde i focul ?
:)