Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

sâmbătă, 15 august 2009

Basescu sau Bardot, ce alegeti?

I-am vazut azi, i-am vazut ieri.
Ba din masina prietenei mele, la 12 ziua, la semafor, langa borduri si parcuri sau gradini de blocuri dintr-un cartier sau altul... Cate unul, cate doi, cate zece.
Ba din taxi, in puterea noptii, traversand un bulevard foooarte luminat pe la trecerea de pietoni. Cam sapte de data asta. Ditamai zveltii stufosi. Pasnici si cunoscatori ai regulilor de circulatie, ce-i drept. Totusi, nici nu le prea statea nimeni in cale sa zici ca ar fi avut de ce sa se impacienteze sau enerveze.
Ba la un colt dintre doua strazi centrale, din spatele geamurilor sigure ale unui restaurant cu pretentii. De data asta se invarteau "du-te - vino" intr-un dans al foamei de la 12 noaptea in jurul intersectiei. Si nu erau decat vreo cinci-sase.
Ba de la fereastra din Casa Presei, de unde e drept ca mai mult ma oripilam auzind haitele atitate de cine stie ce nefericit, decat vazand spectacolul grotesc in sine. Dar unde am fost la randul meu "admonestata" de unul, suparat probabil ca i-am incalcat teritoriul dintre scari si usa liftului.
Ba in arsita amiezei de vara, in fata ditamai Palatului Cotroceni, unde m-au inconjurat vreo zece scandalagii si mi-au provocat niste "tremens-uri" vecine cu apoplexia. Atunci a fost doar gura de ei :D (Se vede deci ca nu sunt om rau, da? :)

Asadar, in Bucuresti, daca mi se intampla sa umblu pret de niste minute singura pe strada, prin locuri nu prea umblate si populate, sau noaptea chiar pe langa propria mea casa, nu mi-ar fi mai teama de hoti, betivi, asasini, violatori sau psihopati, cat mi-ar fi si imi e deja foarte teama de ... dulai.

P.S. La intrebarea din titlu, as avea eu un raspuns: a fost ales Oprescu :))

5 comentarii:

Anonim spunea...

o problema stringenta fara solutii plauzibile ,degradant si deprimant

e mai mult decat pericol public,o barbarie care alimenteaza si mai mult agresivitatea si panica, normalizandu-le

un oras in care n-am vazut decat caini in lesa.targu mures.de-asta imi parea ca nu-s in romania

George_escu spunea...

De cainii maidanezi nu cred ca vom scapa prea curand ... Insa pentru a scapa de teama de ei, mai bine te-ai duce la cineva cunoscut care are un caine mai mare ... joaca-te cu cainele si incet, incet te vei obisnui. Daca nu, poti sa mergi prin parcurile cu catzei. Oricum sa stii ca maidanezii in general nu musca, chiar daca multi dintre ei latra fioros. Cred ca asta e singura solutie fezabila si rapid aplicabila. Cat despre omorarea maidanezilor ... i-as ruga pe cei care doresc aceasta solutie mai intai sa priveasca in ochi un caine maidanez, cateva secunde macar si apoi sa-l omoare personal daca mai poate ... daca nu poate, atunci sa termine cu aruncarea responsabilitatii omorarii asupra altora. Cred ca altele ar fi solutiile.

octavpelin spunea...

Avem oare pe cine alege?!,foarte bine pusa intrebarea!,o duminica frumoasa ,cu stima Octav :)

joop spunea...

fara a cantari ''solutiile''ar fi util sa ne pastram luciditatea.poate tu,adult fiind,ai un autocontrol beton,dar copilul tau poate fi sfasiat in mai putin de 3 min de aceeasi ochi duiosi.

nu,iubesc animalele .
dar,am intalnit candva ,in inima codrilor daca vrei,niste ciobanesti.eram doar eu cu mine si nu mi s-a intamplat nimic insa ce pot sa-ti spun e ca sunt in primul rand fiare.si-ti pot activa noradrenalina



bonus
cica era odata un tigan intr-o padure cu o caldare.si tremura,banuiesc ca de frica.
-fa,caldare,nu-ti fie frica,ca esti cu mine !

manasyahuu spunea...

iti pui in geanta niste cotlete si daca te ataca ii hranesti, sa vezi ce prietenie de durata se leaga.:-)