Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

joi, 6 noiembrie 2008

Lideri de audienta

Deunazi povesteam cu prietena foarte buna Mada cum mi-am petrecut eu noaptea alegerilor din SUA, in direct, incontinuu.
Adica: de la 01.00 la 06 fara 10, cu pauze de cate 2 minute intre ore, in care abia daca mai apucam sa ma uit foarte repede pe scheletul jurnalului urmator, schelet care nu era oricum respectat...
Povestii mele nu-i lipsea nimic: de la entuziasm si logoree, la detalii si amanunte felurite... Mi-am recunoscut greseli sau scapari,
m-am umflat in pene pentru idei bune,
m-am bucurat pentru ocazia deosebita care mi-a fost data si pentru frumoasa echipa cu care am facut totul,
am ras de neintelegerile cu colegii sau interlocutorii,
am multumit lui D-zeu pentru invitata mea din platou, Adriana Matei, care m-a salvat de la a-mi pierde vocea dupa 3 ore de vorbit aproape non-stop, etc, etc, etc... (nu ca asta m-a impiedicat sa vorbesc tot eu prea mult...)
am rememorat momentul in care muzica de la sediul de campanie al lui McCain in mintea mea era western, ca dupa un minut sa ma corectez ironic, tot in direct: filmele sunt western, muzica e country... (am inteles de altfel, ulterior, ca a fost clipa in are toata regia a izbucnit in ras si toata lumea s-a relaxat in sfarsit dupa ore bune de concentrare:)
mi-am adus aminte cat de greu mai puteam gandi la 5, cand as fi vrut sa spun.... "sondaj" sau "rezultat" si nu-mi puteam aminti care e cuvantul, iar in casca experimentatul producator imi turna brusc raspunsul la intrebarea nepusa: SONDAJ, REZULTATE!!!:)))

si cum febra mea fabrica intreaga istorisire, intr-un final mai mult sau mai putin apoteotic imi spune Mada: "stii ca antena a facut stire ca au fost lideri de audienta in noaptea alegerilor?".

caramida, poc, in cap...

nu m-am mai uitat pe audiente de aproape 3 ani, de cand am realizat ca atunci cand devii obsedat de asa ceva te poti pierde usor, atat pe tine, cat si esentialul.

nu-mi sta in fire sa ma laud, decat prietenilor foarte buni care imi inteleg vanitatea ca entuziasm sporit. Ceea ce si este:)) Daaaar... chiar asa?
Du-te, intreaba, du-te cere audiente, du-te asteapta audiente... Pt ca cele de pe noapte de fapt nici nu puteau exista inca, la nici 12 ore dupa.

De ce atata caz? Pentru ca, pe langa Oscaruri, Revelion, Craciun, Paste, subiecte cu ierni sau inundatii grele, pe langa felurite accidente, meciuri, si alte si alte stiri, noaptea asta a fost cel mai mare pariu al meu cu mine... Si, indiferent de nuante, incoerenta pe alocuri sau balbaieli, consider ca l-am castigat.

In sfarsit, trece o zi. Le vad.
Am fost lideri de audienta SI IN NOAPTEA alegerilor din SUA!
P.S.: Pt "boy-friend-ul" meu: nu intru prea mult in rol cand prezint, chiar asa sunt eu. poate ar trebui sa ne cunoastem? :)

5 comentarii:

Cristi spunea...

Felicitari.

Dal Octavia P spunea...

saru'mana, cristi! frumos bradul:))

sako spunea...

Ai fost chiar coerenta in seara alegerilor, am vazut cam toata transmisiunea. Adrenalia a facut sa se vada altfel de la tine.

tiberiu spunea...

dahl,un zambet nu costa nimic, dar face mult! chiar asa lucruri grave se intamplau pe acolo?

Dal Octavia P spunea...

tiberiu, nu s-au intamplat lucruri grave. nu stiu ce ai inteles tu. eu ma refeream strict la mine si la prestatia mea. a fost bine, se putea si mai bine. si atat.