Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

sâmbătă, 21 martie 2009

Un link, un anunt umanitar

De obicei, pentru ca nu-i cunoastem personal pe multi dintre oamenii cu astfel de nevoi, nu dam importanta si nici nu acordam un mare credit cererilor de felul asta. Oricum si orice ati crede, eu nu pot sa nu dau mai departe un astfel de caz...


http://simplu-x.blogspot.com/2009/03/drama-unor-copii-al-caror-tata-este.html

Un comentariu:

Florin O. spunea...

Eu nu inteleg cum pentru oameni ca asta ministrul sanatatii nu face nimic, iar pentru Cristi Minculescu s-a autosesizat si l-a anuntat ca operatia din Austria o sa fie platita din fondul de asigurari. Nu am vazut nici macar un om la televizor sa spuna cat de nedreapta e situatia asta. Sa nu mai zic ca ar fi trebuit sa refuze el banii.

Sunt copii care fac leucemie la 2 ani, fara sa aiba nici o vina. Pur si simplu au cazut pe procentul ala de 0.x% de leucemii la varsta de 2 ani. Nu au gresit cu nimic, nu au mancat prostii, nu au baut, nu au fumat. Si cu toate astea mor pentru ca nu apuca sa descopere toate formularele care trebuie completate, nu apuca sa ia toate aprobarile sau primesc decizia ca operatia se poate face si in tara.

Si vine ciroza lui Cristi Minculescu, de care toata lumea stia ca bea si cat bea de s-au facut si bancuri pe tema asta. Si omul ce face? Ia frumos bani de la stat sa se duca sa se opereze in Austria ca sa poata sa bea in continuare in loc sa isi plateasca singur operatia si sa ii spuna ministrului ca banii aia ar trebui dati la copilu X si copilu Y.

Uite asa iti dai seama cat de mic e un om mare.