Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

marți, 24 februarie 2009

Iar am slabit 2 kg intr-o noapte

Adica in noaptea Oscarurilor, la Realitatea, in direct.
Mi-a placut ce-a iesit si ce am facut alaturi de Diana Enache. Ii multumim Irinei Margareta Nistor pentru opinii si le mai multumim si colegilor care au facut fata cererilor noastre de ultime clipe. Iar lui Folii o sa-i facem o statuie pentru tot ajutorul dat in timp real.

De ce simt sa vorbesc despre asta?
Pentru ca a fost un maraton obositor, dar placut, de care am fost toti foarte entuziasmati.
Pentru ca pana acum n-am simtit vreodata ca intr-adevar am facut o editie speciala de atatea ore (aproximativ) 100% bine. I-am spus de altfel Dianei: "stim amandoua ca nu a fost excelent, dar a iesit foarte bine":))

Si... mai ales pentru ca, acum exact 9 ani, eu si Diana Enache eram colege la Trupa DP2, faceam emisiuni alaturi de Adriana Titieni, Kitty Cepraga, Dana Nalbaru, Alexandra Dinu, Catalin Maruta, Andrei Coman, Lucian Ghimisi, Dinu Maxer, Ionut Adascalitei, iar la inceputul inceputului si cu Madalin Ionescu sau Augusta Dumitrascu... Au fost si altii, au si am fost in acelasi timp sau au venit si au plecat. Iar azi-noapte eu si Diana ne aduceam aminte de emisiunile de atunci, prima "scoala de televiziune" de care am avut parte acolo cu Mara Pasici Manolescu, Andrei Florut, Ioana Bogdan, Aurora Andronache, Sanda Visan, Dora Zorca si Ilie Ciurescu.
Bineinteles ca ar mai fi si altii de amintit, dar ma opresc aici.

Asadar, azi-noapte am cules unele roade de vreo 9 ani cel putin... Si iar am slabit 2 kg intr-o singura noapte.

P.S.: Si nu, nu ne-au murit laudatorii :)

4 comentarii:

Anonim spunea...

eu in noapte aia m-am ingrasat... de somn!

Dalia Pușcă Solon spunea...

apreciez un stil de viata sanatos!;)

Baudolino spunea...

...care sunt absolut flatat şi mă consider nedemn de gratitudinea domniei-voastre. Aveţi, pe 1 martie, un mic mărţişor depus pe Folii:)

Raluca H spunea...

Mai era si Otilia Carmaci si eu...si Magda Vasilescu,nu in trupa ,ci doar la cursuri si...Te pup,Raluca H