Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

joi, 1 mai 2008

Paris... Pare vis...

Nu plecati niciodata la Paris fara un aparat foto performant si o memorie generoasa (mai ales a aparatului:-). Ar fi pacat sa patiti ca mine: un soi de "pana prostului... turist". Ah! Si... incercati sa stati mai mult de 5 zile.
Mada, I dare you, arata si tu tavanele!:-))
I-as transmite si Alinei acelasi lucru, dar nu vrea sa-si faca blog:-(
P.S.: Propun intrunirea comitetului friendship-ului nostru iubit si determinarea dizidentilor intru alinierea la standardele omului european cu papion. Cine e pro? Impricinatii au voie sa comenteze.

















16 comentarii:

ina bixade spunea...

Nu stiu de ce, dar niciodata nu m-a atras sa vad Parisul (si nici Londra, asta ca o deviere de la subiect) dar, auzind pe multi admirind-ul, am inceput sa fiu curioasa, asa ca, intr-o zi, o sa merg intr-o vacanta pariziana! Te pup.

Dalia Pușcă Solon spunea...

londra, desi am studiat-o mult la scoala, nu ma atrage nici pe mine. nu acum. dar parisul mi-a facut mereu cu ochiul. si, ciudat, nici hawaii nu ma atragea prea mult acum cativa ani, dar, dupa multe nopti nedormite, am realizat cat de mult imi doresc huzurul intr-un paradis:)) iar dupa ce ti-am vazut si tie pozele, cu atat mai mult;)

Dalia Pușcă Solon spunea...

sau poate mergem vreodata impreuna in insula aia superba de langa puerto rico;) hiihihihiihi:)

Madauna spunea...

N-as fi crezut ca telefonul tau face poze atat de bune. Misto poza cu piramida de la luvru. Iau leapsha:)

Dalia Pușcă Solon spunea...

nu le face buneeeeeee:( iar acum nu le mai face deloooc.

Anonim spunea...

Te plimbi domnita, te plimbi ... :) Sa-ti fie de bine.

Dalia Pușcă Solon spunea...

Atata bucurie am si eu, crede-ma:)

Anonim spunea...

Cine te-a suparat? :)

Anonim spunea...

Octavia, sa-ti fie de bine plimbarea! ;-)

nici nu am citit textul tau ca lumea, am fost prea absorbita de fotografii. Superbe. Restul e de prisos.

Anonim spunea...

Dupa frantuzescul "pay atention" ... fii atenta - Domnisoara Jamilla (http://jamilla4smile.blogspot.com/), zice ca scumpa de tine esti o draguta, si ca sa te invit sa te dai si mai draguta aici: http://www.reportervirtual.ro/2008/05/02/cea-mai-sexy-bloggerita-editia-de-primavara.html Eu mi-am facut datoria si ti-au transmis mesajul. Acu` te-ntreb ... pot sa-ti fur o poza si sa te inscriu?! :D

Dalia Pușcă Solon spunea...

jamilla, saru'mana. la fel si tie, alin. cineva m-a inscris la prima editie:) ar fi de prisos reaparitia mea acum:) ahhh, si nu m-a suparat nimeni, doar am foarte multa treaba in ultimul timp. Luni, 18, nottara, am specatcolul de licenta, etc....

Florin O. spunea...

Ha! Toata lumea a fost de 1 mai la Paris :) O sa se aleaga praful de ziua asta. :))

Dar eu nu cred ca trebuie sa stai mai mult de 5 zile. Eu am stat 7 si mi s-a parut prea mult.

Dalia Pușcă Solon spunea...

eu am fost inainte de 1 mai:)

Dalia Pușcă Solon spunea...

a...si depinde de ceea ce vrei sa faci sau sa vezi. la cate muzee sunt de vazut, cinci zile nici nu stii cand trec, iti mai trebuie doua sa te refaci ca sa mai ai rabdare sa stai si la cozi pe la versailles sau eiffel:)

Florin O. spunea...

Sfat: la eiffel nu e nici o coada daca urci pe scari. Toti americanii fac coada la lift. Cred ca ei de vreo 2 generatii nu mai stiu sa mearga pe jos.

Eu nu am fost la nici un muzeu. Terase, mic dejunuri frantuzesti, seara la terasa cu vin la carafa, plimbat pe stradutze.. chestii de astea. Si dupa toate astea am ajuns la concluzia ca cel mai frumos Paris este in Amsterdam. :) Aaa, si ai si acolo o groaza de muzee. La care eu nu am reusit sa ajung niciodata desi am fost de vreo 4 ori. :) Si tot muzee multe gasesti si in Florenta unde mancarea mi s-a parut mai buna decat la Paris.

Ce am vrut sa spun este ca mie Parisul nu mi s-a parut de vis. Asta daca nu s-a inteles. :)

Dalia Pușcă Solon spunea...

Florin, e clar ca va trebui sa mai merg si sa stau mai mult. Si nu doar la Paris... Apoi iti voi spune daca mi se mai pare de vis sau nu:))
Dar cred ca ai dreptate... Totusi, pe langa Bucurestiul nostru, aproape oriunde e de vis pt. mine, crede-ma...