Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

luni, 17 martie 2008

"Povestind Bucureştiul"


"Povestind Bucurestiul" - laborator creativ in care unii se implica uneori ca initiatori sau catalizatori de idei de proiect, altii sau aceiasi ca organizatori si desfasuratori ai lui.
"Povestind Bucureştiul" - laborator creativ in care unii se implica mai mult, altii mai putin; unii zilnic si direct prin natura coordonatelor existentei lor umile, altii indirect prin insasi natura orasului de "urbe-varf de piramida".
"Povestind Bucurestiul" - laborator creativ in care ar trebui sa ne implicam cu totii mai mult si pe care l-am putea extinde la orice oras, orasel sau catunel de provincie, macar print-un aport ideatic care sa se refere cel putin la "infrumusetare".

"Povestind Bucurestiul" - un proiect in care ma auto-invit si va invit!

2 comentarii:

PAPICHULLOOO spunea...

Imi place Bucurestiul. Da Bucurestiul asta aglomerat, plin de praf, plin de soferi nervosi. Da imi place Bucurestiul. Si te invit si pe tine sa iti placa. O zi buna.

Dalia Pușcă Solon spunea...

Ma bucur foarte mult pt. tine:) Nici mie nu-mi displace total. Dar era vorba despre altceva...Cum sa-l facem mai misto, mai bun, mai dragalas....Tra-la-la:) Si sa spunem si povesti despre el si cotidianul lui, daca citesti la link-ul despre proiectul in sine, iti dai seama. O zi buna.