Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

luni, 21 ianuarie 2008

Scriere despre nimic sau...infinit.

Fratilor, ma iau si eu dupa prietena Oana si scriu "sincerement" ca habar n-am despre ce sa scriu...
M-am saturat de toti astia de prin prim-plan.
M-am plictisit de muzici, de filme, de gargare.
M-am obosit atat de tare ca mi-e somn si rau tot timpul.
M-am chinuit sa ma mai amuz la cate ceva, dar...n-am gasit amuzament mai mare ca moartea unei fiinte iubite.
Ma intreba cineva daca stiu cat de departe este infinitul. I-am raspuns ca e foarte aproape... Adica, pret de ceva ani, mai multi sau mai putini, dupa cum ne e norocul sau nenorocul.

Fiti iubiti si fericiti (pana) la infinit!

6 comentarii:

citatepeperete@yahoo.com spunea...

esti trista? dc?:(

Garfield spunea...

legatura dintre infinit si nimic este ca in cautarea infinitului nu ne alegem cu nimic...

Anonim spunea...

Draga Octavia, ce parere ai despre Adrian Severin, ca uite ce gasii eu cautand pe Google:

"Cu 15 ani in urma, l-am cunoscut pe parintele Vasile Tepordei, un roman monumental, nascut in Basarabia. A stat prin gulagurile siberiene timp de opt ani fiindca a indraznit sa scrie, inainte de 1940, ca Basarabia este pamant ancestral romanesc. Nu mai intalnisem pana atunci un om care sa raspandeasca in jur atata forta si blandete concomitent. Fara nici o pornire resentimentara, el mi-a povestit ca a fost coleg de seminar teologic cu tatal lui Adrian Severin, pe care-l chema... Kuznetov. ....
... Parintele Tepordei a asistat la botezul lui Adrian Severin, dar l-a botezat si pe Emil Constantinescu, la Tighina. Ca feciorul lui Kuznetov taia mai tarziu panglici cu Nicolae Ceuasescu nu are nici o semnificatie, insa, dupa 1990, va ajunge ministru de Externe si mare mahar la Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa. Ca sa nu fie frustrat.
... specialistul in hirdogen, in afara de faptul ca a fost coleg de partid cu alogenul Traian Basescu, are cel putin un merit istoric: a fost si ramane un campion al Tratatului politic dintre Romania si Ucraina. El l-a luminat pe liderul regional Emil Constantinescu.
Insisi ucrainenii aveau mari indoieli ca Bucurestiul va semna un asemenea document unic in istoria lasitatilor noastre.
Adrian Severin a dat bice.
Ramasese in litigiu doar Insula Serpilor spre final.
Aici, Kievul chiar nu mai avea nici o speranta.
Insula Serpilor nu facuse obiectul Tratatului de pace de la Paris, prin urmare, Kievul nu se putea prevala nici de indicatiile pretioase ale lui Molotov.
A venit Adrian Severin si a declarat tuguiat ca "Insula Serpilor apartine Ucrainei". Pana si diplomatii ucraineni au ramas muti la masa "tratativelor". Kuznetov stia mai multe decat ei."

pentru conformitate :
http://www.romfest.org/rost/sep2005/centura.shtml

Madalin Voicu ii trage si el o bidinea peste ochi colegului de partid: (cand ipochimenul l-a facut pe Basescu "alogen" tatar!)
"Ma mir ca Adrian Severin, care are un anumit procent de apartenenta ebraica (numai dupa mama!), dupa cum se stie in partid, are o astfel de atitudine legata de rase. Pentru orice politician, mai ales unul social-democrat, a face trimitere la rase si etnii, laudand pe una si criticand alta, reprezinta o atitudine anti-social-democrata".

Christian
P.S.: Si ipochimenul asta ne da noua lectii! Acest "Rakovski" contemporan ar fi mai bine sa ne lase..... iar PSD-ul sa nu-l mai tina in brate!
Ptiu drace, Kuznetzovul asta ajunse si europarlamentar pesedel!

Alex spunea...

cineva drag mie mi-a adus aminte de un proverb chinezesc : "cand ai zece pasi de facut , noua pasi sunt jumatea drumului ." Iar uneori , un pas este chiar infinitul... Ai grija de tine ! Buna seara !

Dalia Pușcă Solon spunea...

nu sunt trista, nu mai sunt trista...sunt si atat:) va pup pe toti, multam' de comentarii:)

Laura Cătuneanu spunea...

Daliaaaaaaaaaa, ma tot intrebam ce e cu tine. Hai sa traim si sa mai lasam lucrurile profunde si in seama altora. Macar pt un timp:) Infinitul e al nostru!:)