Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

vineri, 12 octombrie 2007

Sweet public revenge

Initial am scris foarte mult. N-am publicat. Acum spun doar atat: ma bucur ca am vazut ce am vazut cu totii. Credeti ce vreti!
Daca tot nu avem parte de sentinte drepte ale unor instante de judecata, macar niste demisii si putin linsaj mediatic... Va dati seama de cate astfel de "intalniri" si "intelegeri" de prin dosare DNA, cu mize mult mai mari si sume mult mai impresionante, n-am auzit si n-o sa auzim niciodata, nici noi, dar mai grav, nici vreo instanta de judecata? Ba mai mult, cu siguranta din diferite motive nici de Remes n-am fi aflat vreodata daca nu dorea sa ciripeasca o pasarea.... Oricine ar fi ea!!!! Si orice miza si interese ar avea!!!!
Tocmai de asta nu ma pot abtine sa nu ma bucur ca acea pasarea a soptit la urechea presei, din capitala Bucuresti a unei tari ca a noastra...
Iar justitia... Ar fi ideal sa fi functionat vreodata sau macar de acum inainte...Dar, pana atunci, have some public justice and sweet revenge pentru toate cazurile de coruptie nefinalizate din tara asta!!!

LATER EDIT: Ma gandeam... Si ii aud acum si pe Tanase, si pe Dinescu... Ce misto ar fi ca Muresan sa fi luat plicul cu bani, sa-l fi bagat in buzunar, iar lui Remes sa-i fi dat doar dosarul cu documente....:-) si caltabosul cu palinca....LOL:-)

36 de comentarii:

c spunea...

de bucurie ai inceput sa vorbesti in rime :D

intr-o tara numita romania: ai cerut voie sa gindesti (/sa ai o parere) de la cei asemeni lui ghise?!

CĂLUGĂRUL TEOFIL spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Dalia Pușcă Solon spunea...

apropo de domnul ghise...
Opinia publica nici nu vrea sa tina loc de justitie si nici nu se finalizeaza intr-un linsaj cu pietre sau cu inchiderea protagonistilor la propriu... Bucuria de a afla si de a-si forma o parere este doar o pura si normala reactie a societatii... Sunt sigura ca cei care acum acuza presa si opinia publica in general, daca ar fi fost de cealalta parte, ar fi jubilat... Asa cum cei multumiti acum, ar fi scos aburi si venin intr-o situatie inversa.

Adica de ce putem comenta jucatorii, antrenorii, managerii sau patronii din fotbal? De ce putem intoarce pe toate partile un fiasco de motiune de cenzura, in schimb nu putem analiza si comenta jucatorii din politica sau antrenorii lor intr-un caz de trafic de influenta si primire de foloase necuvenite, atunci cand ni se ofera niste motive? Dar cam cat de prosti ne cred unii sau cam cat tupeu si ipocrizie salasluiesc in mintile lor, in asa fel incat sa aiba indrazneala de a ne cere sa ne facem ca ploua???!!!! Sa n-avem opinii, sa nu credem ceva...
Ar fi ca si cum, daca vad sau cred ca se intampla o ilegalitate, n-as avea dreptul nici s-o reclam, nici s-o apreciez ca atare sau altfel... pana nu se pronunta faimoasa justitie.... Or tocmai asta e! Am dreptul sa cred, sa-mi fac o opinie, sa ma exprim, sa las sa circule informatia! Pe mine nu ma cheama Parchet sau DNA, n-am reguli sau vicii de procedura.
E dreptul oricui sa stie si sa judece, indiferent de concluzia la care ajunge si indiferent cum au ajuns informatiile la el....
P.S.: ma bucur ca gheorghe a facut ieri gestul s-o razbune pe liana...

Dalia Pușcă Solon spunea...

Iar probele dintr-un dosar facute publice, faptul ca s-a implicat TVR-ul si faptul ca cineva are toate motivele sa faca tot circul asta.... astea sunt alte discutii....

Dalia Pușcă Solon spunea...

Calugare, situatia din ultimele zile nu este normala... Dar atata timp cat justitia nu-si face treaba, macar asa sa fie cate unii discreditati....Insa iarta-ma daca n-o sa-ti impartasesc punctul de vedere apropo de atitudinea pro sau contra anumitor politicieni....

Anonim spunea...

Hm. Interesant.
Ultimele comentarii sunt chiar dinainte sa intrii in emisie. Sunt curios daca te vei uita pe el si dupa.
Apropo Dalia (lasand-ul la o parte pe Geoana, care probabil e inCA CAtranit), de ce ti-ai facut blog?

din categoria anonimilor

c spunea...

contre.

"daca ar fi fost invers"...nu poate exista aceasta situatie,caci se vede din avion ca "sint trimisii zeilor" pe pamint! pt specia asta nu mai exista cale de intoarcere acolo "jos",in rindul prostimii,adica printre noi.atentie la nuanta!
"cam cit de prosti ne cred"...fix atit de prosti pe cit sintem!ei sint produsul tuturor "virtutiilor" noastre.de ce e asa?pt ca merge!


referitor la gestul lui gheorghe,dincolo de "palma" de a iesi din platou,ca umilinta maxima pe care i-a dat-o politicianului lu' peste...ei bine,acolo am vazut clasa politica in toata splendoarea.nefericitul ala statea in platou si vorbea de unul singur.atita prostie simpla,aroganta,tupeu,strinse toate intr-un singur loc si in acelasi timp...o imagine absolut fantastica.genial!sa te ia oamenii aia la misto si tu sa nu te prinzi...sau sa te prinzi si sa fi atit de nesimtit incit sa continui ca o placa zgiriata,uau!iar replicile ce se vor ironice nu sint decit jigniri ieftine de mahala.bravo lui si amicilor lui!
te intreb:oare omul ala o fi realizat ca de acum inainte el reprezinta pt mine echivalentul lu' nea caisa aprozaristul?jalnic.
faimoasa justitie...aia care s-a pronuntat acum citeva zile despre mihailesti...


leapsa: ultimul care pleaca stinge lumina!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
c spunea...

"revenge"? a cui? a mea,ion vasilica?

clar ca e un circ,clar ca e regie.nici nu ma intereseaza aspectul.am avut imaginea si mi-e suficient,dupa atita vorbarie de ani si ani.iar de speculatii...sa ne oprim undeva.de unde stim ca e proba la dosar?poate ca nu e,si e facuta doar ca sa fie aruncata publicului...painea si circul.

Dalia Pușcă Solon spunea...

"revenge" in sensul ironiei sortii si razbunarii mele, tale, a tuturor amaratilor care traiesc in mizerie in tara asta! nici nu ma mai intereseaza ca e sau nu proba la dosar si caror interese serveste...as vrea chiar sa se mai intample din astea si pentru aia din tabara cealalta, pt. toti!

c spunea...

eeeee,asa da,sint de acord acum!
desi remarc ca te tradeaza putin exprimarea...ai ajuns pina intr-acolo sa ma numesti amarit!!! ma pui in aceeasi oala...
si habar nu ai tu cita spaga am luat je...=))

Anonim spunea...

eu as lasa lumina aprinsa

c spunea...

aaa...
esti constienta ca ne trece repede,da? e in singele nostru sa fim umili si resemnati.am dus-o pina la nivel de arta.

Anonim spunea...

ma scuzati ca intervin, anonim fiind (si nici macar venetian) dar nu puneti prea multa patima acolo unde nu este decat palinca? iesiri din platou, etc. etc. etc.

c spunea...

"Si acum priviti cu spaima fata noastra sceptic-rece,
Va mirati cum de minciuna astazi vi se mai trece?
Când vedem ca toti aceia care vorbe mari arunca
Numai banul il vaneaza si castigul fără munca,
Azi, când fraza lustruita nu ne poate insela,
Astazi altii sunt de vina, domnii mei, nu este-asa?"

dam foc la puscarie? huh?!

Anonim spunea...

si oricum nu sunt de acord cu pornirea unei cruciade impotriva lui Remes sau a liberalilor asa cum sunt ei. pentru ca daca am ajuns in acest fel, sa "apreciem", chiar in gluma stofa termopanelor lui Nastase sau statura lui Mitrea - vezi emisiunea lui Andrei Gheorghe din aceasta seara inseamna ca am sarit din lac in put.

Anonim spunea...

Dalia, daca mai esti pe receptie, ma bate un gand. Oare aprobarea mesajelor trimise de mine, de exemplu, nu e tot o forma de cenzura? Glumesc, desigur

Dalia Pușcă Solon spunea...

anonimule, raspunsul la intrebarea ta este: pt ca am foarte multe idei pe care vreau sa le impartasesc!:-)

c spunea...

hahahaha...
tu,blonda...si ai multe idei...
asta e asa...de LOL...
hehe.misto ornamentul pe care il porti in jurul gitului ;)

Anonim spunea...

merci Dalia. intrebam pentru ca n-am inteles pe deplin acest fenomen. ma gandeam acum cateva minute sa nu fie totusi o lume paralela pentru ca altfel ne vom muta cu totii, inclusiv personalitatile noastre pe internet. si cand ne vom intalni, din intamplare, pe strada, nu vom mai vorbi - vom purta un tricou cu adresa de blog. exagerez, s-ar putea sa fie totusi un lucru bun, nu? cu ocazia asta ti-am acultat si melodia...

Dalia Pușcă Solon spunea...

anonimule, temerea ta o am si eu, dar sunt sigura ca umanitatea va infrange! lol:-)

Dalia Pușcă Solon spunea...

si ceva in plus: umanul din umanitate va fi in mare siguranta cata vreme mai exista tuica si caltabosi:-))

c spunea...

dar cu masina ce ai?!

Anonim spunea...

apropo de uman si de tuica - ma simt putin vizat desi n-am activat camera video de pe laptop - tocmai testam niste palinca (nu glumesc si nici nu obisnuiesc) veritabila din Ardeal. am primit-o de vreun an si abia acum i-am prins gustul. sper ca nu miroase pe blog..

Anonim spunea...

dal lai lama spunea...

cand te-ai gandit ultima data sa mergi in Tibet? (sper sa te fi gandit macar o data). pentru ca acolo nu cred ca in afara de chinezi mai face cineva politica. asta daca-mi permiti sa fac o paralela la blog - de comunicare - si care nu trebuie neaparat sa apara pe blog, nu? oricum tu decizi

Anonim spunea...

Ai nostri tineri la Pa(e)ris invata
La gat cravatei cum sa-i faca nodul
Si-apoi ne vin de fericesc norodul
Cu chipul lor istet de oaie creata...

spre sa nu se supere pe mine domnul Eminescu dar am observat ca dintre sute de catarge ca unul il citeaza.

Anonim spunea...

Si daca tot am inceput
La blogu-l care a rasarit e-o cale atat de lunga
Ca mii de ani i-au trebuit mesajului s-ajunga

Anonim spunea...

Vai...
Am crezut in cenzura! In sensul bun al cuvantului.
Chestia cu Tibetul era clasified. Acuma toata audienta o sa dea fuga acolo. Of, unde este tu Sasu Doamne?
Gata, ma mut la TVR.

Dalia Pușcă Solon spunea...

anonimule, am publicat comentariul cu Tibetul pt ca mi s-a parut extrem de frumos ca mesaj...

Anonim spunea...

merci Dalia
glumesc, partial, dar daca tot m-ai primit pe blog-ul tau nu trebuie sa fac nazuri, nu? Tibetul...chiar e serios. imi doresc sa ajung acolo - poate pe mare pt. ca avionul nu ma pasioneaza.

Dalia Pușcă Solon spunea...

chiar n-are rost sa sting lumina acum, sunt oricum de serviciu la tv, toata noaptea...:-) odihna altora!;-)

Anonim spunea...

ok. tipul cu nopti albe era un rus, nu? parca am vazut un film in tinerete pe la cinemateca, sau o carte. stam pe pozitii. poate mai apare o inregistrare din celebrul caz. cand eram mic ma gandeam ca s-ar putea sa nu mai apuc anul in care vor deschide dosarele lui Kennedy -parca era 2017?

Anonim spunea...

gresesc, cred ca era 2030. alo, relitatea, dvs. aveti o baza de date, nu?

Garfield spunea...

e wekend... eu in weekend politica nu prea fac:)
dar le amintesc tuturor a vine o vreme cand se si voteaza in tara asta.... si vorba lu' vanghelie care este: puneti dracu mana (era sa zic pe niste almanahe:)) pe stampila si aveti grija pe cine votati... ca asa nu mai merge... mama lor de hoti :))

cat despre care pe care... cum ziceam, in weekend nu fac politica dar parca e scor egal acum... sa vedem urmatorul atac, ca am vazut ca a iesi t la incalzire stolojan si compania de efecte speciale a cotroceniului...

apropo de meci: Hai Romania (cu olanda pentru cine inca nu a schimbat subiectul, am dat-o pe fotbal)... la amandoua (politichie si fotbal) se pricep toti...

ganditi frumos ca e sfarsit de saptamana, poate si de lume, cine stie:)) sa nu ne prinda incordati:)

bine ai revenit, Dalia...

Anonim spunea...

at anonim
asl,pls

at vali
ma bucur ca te regasesc pe "baricadele" emotivitatii.sa nu abandonezi!un gind bun tie

Anonim spunea...

scuze olga, what do you mean by asl? pls I can imagine