Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

duminică, 26 martie 2017

Iubitul meu

Iubitul meu este bland si iubitor si extrem de increzator in mine si in sine. Zambeste calm cand ma vede agitata, ma ridica atunci cand ma simte tulburata, ma mangaie atunci cand sunt pe mine sau pe lume sau pe el suparata.
Iubitul meu imi simte vulnerabilitatea si mi-o alina cu vorbe frumoase, se imagineaza in locul meu si ma intelege. Cand sunt slaba, imi da mana lui sa ma sprijin de ea, ma priveste in ochi si imi da incredere sa ma ridic si sa pot zbura.
Iubitul meu ma respecta cu bune si rele, fie ca sunt diva, fie ca sunt o stea ca orice alta stea.
Iubitul meu chiar si agasat sau disperat de circuri sau capricii, zambeste delicat, intelege, are incredere, se amuza si le gusta ca pe mici delicii. Nu isi face vreo grija ca nu l-as iubi sau pretui, caci stie prea bine ca suntem suflete de lumina, inveliti amandoi in plastilina. Ma simte, se simte, ma stie, se stie.

Iubitul meu ma respecta si se respecta, niciodata nu ar indrazni sa ma raneasca sau sa-mi reproseze ceva, caci stie ca despre el ar vorbi sau pe el s-ar rani facand asa.
Iubitul meu imi vorbeste frumos, ma lasa sa-l resping sau sa-l atrag si se delecteaza cu neprihanirea mea. El cunoaste mai bine ce inseamna echilibrul si dragostea si stie ca dragostea noastra este cea mai cea.
Iubitul meu imi aduce cadouri cu bucuria unui copil, e sincer si pur, dar si barbat puternic si matur.
Iubitul meu isi asuma orice face sau spune si ma tine departe de orice nedreptate, de oameni care manipuleaza sau sunt agresivi sau de situatii dure si jenante.
Iubitul meu este atent la toate!
Iubitul meu imi este prieten, parinte, frate si amant si partener adorat! Imi este invatator si imi este barbat!
Iubitul meu imi sunt eu! Si ma iubeste neconditionat. Doar el ma poate iubi astfel si eu pe el la fel, indiferent de pacat.

Niciun comentariu: