Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

miercuri, 30 septembrie 2015

Actorie pentru copii - JoakaJoc

Miercuri, 7 oct, ora 18, impreuna cu buna mea prietena Anamaria Adina Militaru​(profesoara de engleza si fosta colega de la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine) am decis sa incepem cursurile de actorie pentru copii "JoakaJoc".
Eu vin cu experienta din muzica, actorie, televiziune, radio si prezentare pe scene de tot felul, cat si cu cea din Facultatea de Actorie. Iar Ana aduce anii multi de experienta in predarea limbii engleze(de la gradinita, la liceu), de punere in scena a unor spectacole si piese de teatru cu elevii ei, de pasiune pentru teatru, scenaristica si regie, impartasite ani buni cu membri ai familiei sau de crestere a propriilor copii de cativa anisori, respectiv cateva luni.
Deci, da, stie printre altele ce inseamna nopti nedormite, stres, neputinta de a pleca de langa cel mic si, in acelasi timp, dorinta de a se relaxa o singura ora :))))))) La randul meu, iau aminte la ce ma asteapta! ;)
Vom avea cateva intalniri demonstrative, incepand de miercuri. Varstele la care ne-am gandit pentru inceput sunt 3-6 ani si 6-9 ani.
Pentru a-i inscrie pe cei mici, detalii aici: www.facebook.com/joakajoc


Site-ul nostru - www.joakajoc.ro - este in constructie.
Pentru detalii, puteti sa ne scrieti momentan pe facebook, sa sunati la 0726 693 999 sau sa veniti direct la Palestragym, pe str. Magura Vulturului, nr. 85, colt cu str. Elev Stefanescu-Stefan.
Accesul catre sala este posibil, pe langa alte mijloace de transport, si cu metroul - statia Iancului (str. Avrig, apoi dreapta pe str. elev Stefanescu).
Prima serie incepe miercuri, 7 octombrie, ora 18.
Vom avea cate o intalnire demostrativa pentru fiecare copil nou-venit.

Niciun comentariu: