Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

duminică, 25 noiembrie 2012

O raza de lumina pentru copii si batrani

Colegul meu Vali Petru m-a rugat sa contribui oricum pot la proiectul asociatiei din care face si el parte. 
Intr-o prima faza m-am gandit sa scriu despre proiect aici. Daca vreti si puteti, contribuiti si voi.
Vali: "Avem 200 de copii care au nevoie de saltele pe care sa doarma, carti, haine pe care nu le mai purtam - varstele lor sunt cuprinse intre 3 si 17 ani.
Avem in proiect 100 de batrani care au nevoie de camasi, pijamale, tricouri,
sosete groase, chiar si chiloti.
Toate lumea le duce portocale si banane si alte lucruri pe care nu le pot NICI MANCA (din cauza diverselor boli) si NICI IMBRACA ... haideti sa le daruim impreuna "O raza de lumina". Fiecare poate contribui cu ce poate fie prin respectivele produse fie financiar. Pentru orice alte detalii va stau la dispozitie."
 
Asociatia Turistica Ghizii Romaniei este locul unde minunile pot deveni realitate. Asa ne place sa credem si ne propunem sa ne marim familia in fiece moment. Din acest motiv va invitam alaturi de noi sa aducem "O raza de lumina" in preajma Sfintelor Sarbatori pentru nefericitii batrani din 2 case de sustinere din Bucuresti ( 18 si 19 decembrie 2012 ) si pentru niste ingeri de cop
ii din cadrul a 3 centre de plasament din Ploiesti ( 20 Decembrie 2012 ).

Alaturi de ei vom simti mirosul cojilor de portocale si vom canta colinde nemuritoare. Haideti cu noi si impreuna ne putem transforma in niste mici “Mosi Craciuni”! In datele amintite mai sus (ora o vom anunta in apropierea evenimentului) ATGR impreuna cu oricine doreste sa se alature vom merge sa cantam si sa daruim cadourile de care aceste suflete minunate au nevoie.(Cu vondurile stranse vom cumpara ceea ce ne spun reprezentantii azilelor si centrelor de plasament deoarece ei stiu cel mai bine ce au nevoie).

Detalii pentru cei care pot accesa, mai jos.
 

Sau:
Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0723 268 845 (Razvan Bineata) sau e-mail : proiecte@ghiziiromaniei.ro
De asemenea puteti dona direct in contul RO48PIRB4205716105001000 deschis la Piraeus Bank, sucursala Alba Iulia. Contul este deschis pe numele Asociatiei Turistice Ghizii Romaniei. Avem rugamintea sa specificati faptul ca donatia este pentru proiectul "Hai cu noi sa daruim o raza de lumina!"

Niciun comentariu: