Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

marți, 27 aprilie 2010

WebSiteStory - blog, film, debut Dan Chisu

Am scris mai demult despre un blog: WebSiteStory. Titlul era: "Parintii tai sunt la fel de cretini ca ai mei?". L-am adaugat in blogroll cu "aveti si voi problemele astea?".

Un amic bun chiar a fost surprins de exprimarea din titlu si de problema pusa. Nu-i prea venea sa creada ca as putea gandi si vorbi asa. Corecta observatie.
Intr-adevar, era vorba despre un blog care semnala multe situatii ciudate, dificile, absurde sau nedrepte. Sau cel putin asa isi propunea la inceput, pe parcurs si-a mai marit aria de acoperire. Nu are rost sa detaliez eu acum, aici. Puteti intra pe el si observa singuri.

Mai important decat orice insa este ca WebSiteStory n-a fost niciodata un simplu blog, ci una dintre strategiile de promovare a debutului in lung-metraj al lui Dan Chisu. Este vorba deci despre un film. Iar pe 13 mai are premiera oficiala.
N-are rost sa mint si sa spun ca nu l-am vazut, mai ales ca pe genericul final se va auzi o melodie cantata de mine (ceea ce ma bucura enorm:), dar voi merge sa-l revad, dupa mai multa vreme, si ma intorc cu pareri calde.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Chisu,gateste m-ai bine decat regizeaza.Filmul e de un kitsch extrem.

Anonim spunea...

cum dracu poti sa crezi ca chisu este bun la ceva. daca mananaci ce gatete trebuie sa dai fuga la carciuma. daca, dintr-o regretabiala eroare, te uiti la filmul lui, trebuie sa vezi un meci de fotbal di prima liga engleza. spune infinit mai mult.
PS: poti sa te uiti si la oina, e OK si asta