Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

vineri, 16 aprilie 2010

Perfect simplu mai mult neperfect

Am avut o perioada o lipsa a ideilor de asternut pe blog sau a fost vorba de lipsa tihnei de a le mestesugi ca alte dati, nu stiu exact.
Ce sa scriu, ce sa scriu... Si uite ca s-a ivit ocazia inspirata.
Ieri, in emisiune, am facut o greseala gramaticala. Culmea e ca mi-am dat seama de ea cam tarziu. Mama, criticul meu suprem, a fost prima care m-a certat. Se pare ca si ziarul National m-a taxat dur. Cam dur as zice eu. Nu de alta, dar ii invit sa-mi citeasca blogul si sa gaseasca in post-urile mele toate greselile care i-au indemnat sa creada ca am chiulit de la scoala.

Da, m-am exprimat gresit. Dar, pentru stiinta tuturor criticilor, greseala nu a fost in legatura cu mai mult ca perfectul, ci cu perfectul simplu. Pentru ca de fapt voiam sa zic, glumind olteneste, "te oprisi".
Da, domnilor, aveti dreptate si-mi asum greseala.

LATER EDIT: o prietena buna a venit cu ideea angajarii unui "cap limpede" si pt. emisiunile in direct, in felul asta poate nu se mai produc asemenea grave erori.

4 comentarii:

ina bixade spunea...

Se stie ca atunci cind lucrezi in -lumina reflectoarelor-, toti sint cu ochii pe tine, te scaneaza de sus in jos si abia asteapta sa faci o greseala, sa se lege de tine. Nu inteleg de ce articolul referitor la tine, nu are autor,((cel putin eu nu il vad) se pare ca nu s-a semnat.. Ironia din articol mi s-a parut deplasata. In rest, strong reactions are good reactions:) te pup cu drag!
PS: au trecut 2 ani de cind nu ne-am vazut, ma ingrozeste timpul asta...

dicles spunea...

Stimata domnisoara Dalia, aveti cea mai misto voce din televiune!

Dalia Pușcă Solon spunea...

ina mea draga, multumesc pt. sustinere!!!
dicles, iti multumesc si tie!

Anonim spunea...

Am avut si eu intr o vreme urme ale sindromului vanarii greselilor combinat cu stresul de a nu gresi(ele vin la pachet).Pe masura ce trece timpul insa,iti dai seama ca lucrurile acestea au o importanta minora.Cine sta astfel la panda trebuie sa aiba o viata tare "micuta".Ieri era plin de flori de liliac in drumul spre Mall.Zambeam ca un tantalau si adulmecam.Crezi ca in starea aceea mi ar fi pasat daca cineva ar fi facut o greseala minora?Majoritatea celor foarte critici au o viata interioara destul de chinuita.Si singurul lucru care ii mai poate opri e sa mai vina soarele si pe strada lor,sa se indragosteasca,sa dea o stare in ei cand asculta un cantec.Sigur,asta nu e o invitatie la autosuficienta,dar cred ca ne putem depasi asa,mai cu zambetul pe buze si...mai relax.
In ce priveste poezia.Poate ai observat ca inspiratia vine mai usor daca o perioada citesti poezie,te infuzezi cu starile ei speciale,apoi cateva zile nu mai citesti nimic.Am incercat asta si cu pictura si cu muzica.Culmea,functioneaza uneori :) .
tgrigoras2000@yahoo.ca
www.octaviangrigoras.com