Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

marți, 2 decembrie 2008

Nu-i mai suport pe unii!

De ce pe blog-ul de pe realitatea apar tot felul de comentarii absolut rautacioase sau cel putin ciudate ba la adresa persoanei titulare de blog, ba la adresa subiectelor, ba, ba...?
Un exemplu: aici.

Acum, nu vreau sa-i invit pe respectivii si in spatiul asta virtual. Dar pur si simplu ma enerveaza rautatea ieftina si dorinta unora de a dovedi cum tu esti prost si ei sunt destepti. Iar eu, ca o "desteapta", reactionez:), in loc sa las oamenii sa-si spuna opiniile si sa tac atunci cand e cazul.
Sau poate ca intr-adevar gresesc, rationamentele mele sunt eronate, planurile existentei mele sunt amestecate fara sa aiba acest drept...ha-ha-ha:))
Dar imi dau seama totusi ca nu sunt multi cei care chiar inteleg si gusta o gluma aruncata la final de meditatie gen "nemurirea sufletului", tocmai dintr-o dorinta de ghidusie, autoironie si relaxare a subsemnatei, fara sa nu se aprinda inutil si ridicol.
Si daca ar avea dreptate, de ce formularea malitioasa si senzatia de dojana? Poate e doar vorba de un domn profesor in varsta, cu dorinte sincere de a ma ajuta sa percep corect lucrurile?
Sau sunt eu paranoica si din nou gresesc?:))
Oricum, multi frustrati...

6 comentarii:

cristi spunea...

sau omu' trecea doar printr-o pasa proasta..

c spunea...

lapusneanu?! :D

c spunea...

deci ma gasesc intr-o dilema trecatoare: te pricepi sa repari robinete?!sau nu? ca nu mai inteleg nimic.

Dalia Pușcă Solon spunea...

:))

Brokeritza spunea...

Si daca a zis ce a zis cu ce te deranjeaza?
Eu cred ca nu e OK sa iei totul personal. Nu te ajuta.
E firesc sa aiba o opinie, cum la fel de firesc mi s'a parut ca tu sa'i aprobi comentariul. Invata sa asculti alte pareri.. e nevoie de ele, chiar de nu empatizezi cu interpretarea. Sa stii ca e o experienta foarte interesanta sa stai de voba cu persoane radicale, fie ele si frustrate :)

Dalia Pușcă Solon spunea...

de acord cu tine, i-am dat ocazia sa spuna ce are de spus. am spus si eu ce credeam si gata...