Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

joi, 7 august 2008

Pro Lex sau Pro Sex?

Intr-un calendar comandat de Sindicatul Politistilor apar manechine in uniforme de politisti in ipostaze sexy.Stiu ca titlul meu este usor exagerat, dar nici prea departe de actul cu pricina nu te duce gandul, observand calendarul Sindicatului national al politistilor si vamesilor, "Pro lex".

Anul asta, politistii au strigat tare ba ca nu sunt "niste tarani", ba ca vor majorari salariale sau schimbarea Codului Penal in privinta pedepselor pentru ultraj. E dreptul lor, foarte bine.
Acum, am insa senzatia ca striga ceva absolut naucitor... Si nu le inteleg nevoia! Nu cumva ar trebui sa aiba alte treburi? Precum consilierea colegului Prelipceanu intru achizitionarea pe viitor a unei yale care sa reziste tentativelor de spargere, astfel incat domniile lor sa nu se mai deranjeze cu deplasarea la fata locului violentat???

Revenind la strigatul calendarului naucitor... Se impune intrebarea: care este granita sau unde se traseaza limita dintre promovarea si incriminarea actiunilor cu aluzii sexuale care pot influenta opinia publica mai mult sau mai putin detinatoare de buletin, tocmai de catre cei care ar trebui "sa vegheze"...LOL
Cat despre emergenta subconstientului in actiuni sau atitudini mai ales publice, n-ar fi mai indicat ca politia romana sa-si rezolve lipsurile si dorintele, de orice natura ar fi ele, intr-un mod mai putin evident si ridicol?

Later edit: Imi spune colegul Marius ca "oricum calendarul ala se face pe afara de foarte multi ani" ... Asa, si? Tot imi sustin strasnica nedumerire:)) De exemplu: ce ar trebui sa-mi sugereze imbratisarea tandra a colegului de natura masculina de catre cele doua colege de natura feminina? Cumva solidaritatea, munca de echipa, familiaritatea, increderea, grija, chiar dragostea pentru aproapele la randul lui organ politienesc? Foarte frumos.
Dar n-ar fi mai frumos sa ni le acorde si noua, cat se poate de prompt si la propriu, atunci cand avem nevoie de ele in situatiile descrise de fisa lor de post?

2 comentarii:

Garfield spunea...

mie ideea mi se pare ok.

fiecare cu parerea lui, in fine...

Anonim spunea...

naspa Dalia
imi place noua ta frizura, dar blogul parca e mult mai putin accesibil.macimus.decimus.de fapt tot anonimusul cu tibetul...