Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

sâmbătă, 12 iulie 2008

Ar trebui sa revin la viata, nu?

Doar ca nu stiu despre ce sa scriu. Nu ca viata mi-ar fi searbada, doar ca mi s-au blocat capacitatile de exprimare si simtire scriitoricesti.
Tocmai ce fac o cura de Manic Street Preachers. Minunate cantari si ofertante mesaje. Doar ca tot blocata sunt.
Altceva?
O sa caut niste Joe Cocker la batranete si niste Zucchero... Stiu niste adunaturi de note melodioase care mi-ar trezi optimismul si simtirile creatoare.
Sau m-as putea indrepta catre fereastra vestita de la Casa Presei care m-a inspirat de nenumarate ori, doar ca pentru asta am nevoie de zorii zilei reflectati prin geam si pe retina mea, iar pana dimineata mai e ceva.
Ma mai gandesc...

4 comentarii:

ina bixade spunea...

Si eu simt la fel....dar tocmai iti explicam ce imi vine sa fac, nu? sa-mi iau lumea-n cap si sa fug ca o naluca...vii si tu?:)

Florin O. spunea...

Eu ma duc la Paris in septembrie la un curs de facut paine. De exemplu :)

c spunea...

hai!
pensionaro

Alex spunea...

pai si daca ajungi la fereastra aia celebra ( adik sper sa ramana celebra mereu :) ) , poate ma vezi si pe mine ;) ... o sa trec mereu pe acolo cu idei despre nimic, asa ca poti lua si tu cate vrei... ganduri pentru mai tarziu... ma rog, orice vrei tu , numai sa scrii ceva... ai mila de mine, eu doar pe bloguri ce mai apuc sa citesc si eu cata ceva, ca-n rest...
Buna noapte, Dalia !