Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

miercuri, 29 aprilie 2015

JOCUL VIETII - Dalia Pusca si Gheorghe Cohal

Când eram copil, prin anii 80, medicul pediatru care mă trata pentru "roșu în gât" i-a spus mamei să ma ducă la mare pentru aerosolii și ultravioletele de dimineață. Asadar, mi-a sugerat un tratament complementar, recunoscut de medicina alopată. Si nu ma refer acum la aerosolii de la tarmul marii si deci implicit sare, care sunt in sine o poveste intreaga, ci la lumina ultravioleta.
De altfel, am aflat abia acum ca este cât se poate de dovedit științific. In 1903 Niels Finsen a luat chiar premiul Nobel pentru tratarea anumitor forme de TBC prin radiație ultravioletă.
Invitatul meu de azi, Gheorghe Cohal, pe de o parte explică științific multe dintre fenomenele de vindecare prin lumină, ne aduce informații extrem de interesante despre descoperirile din ultimul secol, dar ne și prezintă terapia cu câmpuri informaționale pulsatorii, altfel spus, aparatul numit Luviom. (www.luviom.ro)
Pe www.radiogaia.ro, ora 21 - JOCUL VIETII

miercuri, 22 aprilie 2015

Jocul vietii - Ovidiu Bojor si Dalia Pusca - radiogaia.ro

Maine seara, ora 21, la "Jocul vietii" - emisiunea mea de suflet de pe Radio GAIA Romania - voi fi mai mult decat fericita sa-l am invitat pe extraordinarul "om de omenie" Ovidiu Bojor (titlul pe care il pretuieste cel mai mult dintre toate cate a adunat de-a lungul a 91 de ani).
Despre invitatul meu - doctor in farmacie, academician al Romaniei si SUA, intemeietorul fitoterapiei moderne de la noi, scriitor si calator/explorator - ar fi de prisos daca as spune acum mai multe!
Va invit sa ascultati o emisiune excelenta maine, pe www.radiogaia.ro, ora 21

vineri, 10 aprilie 2015

The Kooks - Bad Habit


Stiu... E Saptamana Mare... Iar eu fac si emisiuni despe stiinta, spiritualitate, simtire si joaca omeneasca.... Poate se intelege ceva in plus :) Anybody having bad habits? :)))))

marți, 7 aprilie 2015

"Jocul vietii" - Mihaita Toma si Dalia Pusca, despre APA, purificare si vindecare - radiogaia.ro

Acum ceva timp, am citit o carte foarte interesanta. Mi-au dat-o prietenii mei de la Radio GAIA Romania. Tot atunci am stiut ca merita sa iau un interviu autorului. Iar contextul s-a creat poate chiar mai repede decat as fi crezut. Si, ca sa vedeti cum functioneaza magia materializarii dorintelor: exact cand doream sa-i cumpar cartile, Mihaita Toma - autorul insusi - mi le-a facut cadou. Asta presupune sa iti doresti cu inima si sa si primesti.
Maine, la "Jocul vietii", ora 21, pe www.radiogaia.ro, invitatul meu va fi Mihaita Toma.
In Saptamana Mare, se potrivesc perfect povestile despre APA, purificare si post, despre curatenie sufleteasca si vindecare! Multumesc inca o data!




Stiinta e mai metafizica decat metafizica!

De cativa ani am inteles doua lucruri: oamenii de stiinta nu stiu nici natura si cauza gravitatiei, nici pe cele ale constiintei... Doar din aceste "simple" motive, de aici in jos sau in sus, la dreapta sau la stanga, orice este posibil.
Stiinta e mai metafizica decat metafizica! ;)

http://www.sciencealert.com/the-lhc-has-been-switched-back-on-here-s-how-it-could-change-physics-foreve

miercuri, 1 aprilie 2015

Jocul vietii - a patra editie, cu Stella Garbea Nicolaev

Sunt mai mult decat fericita si multumita de cum o sa fie emisiunea "Jocul vietii" de azi, pe www.radiogaia.ro 
 
Va astept alaturi de Stella Garbea Nicolaev - medic generalist, specializata in acupunctura, api-fito-aromaterapie, homeopatie si Ayurveda si instructor de Iyengar Yoga.

Stella este in primul rand un om surazator si luminos, calm si frumos, este si instructorul meu de Iyengar Yoga si ajutorul meu tare drag si bun pentru vocea si sanatatea de care am nevoie zi de zi la teatru, in muzica sau la radio... Sanatate fizica, psihica, spirituala... De ce? Veti intelege in aceasta seara cand vom vorbi despre Divinitate, Unime sau Unitate, despre Ayurveda, api-fito-aromaterapie sau medicina alopata, toate impreuna, toate ca un tot :)


Vom vorbi cu Stella printre altele despre importanta digestiei si nutritiei sanatoase in mentinerea unei imunitati bune, a unui Ojas puternic. In medicina ayurvedica, Ojas este partea cea mai rafinata, cea mai subtila a tesuturilor(dhaturilor) - este forta noastra fundamentala care ne protejeaza atat fizic, cat si la nivel psihoemotional.